Apa Aquatique = pura sanatate

Alaturi de aer, apa este elementul esential pentru supravietuirea si sanatatea organismului nostru, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica. Apa este importanta si necesara pentru mentinerea sanatatii corpului uman.

 • Apa reprezinta aproximativ 75% din greutatea corporala a unui om si 80,5% din materia lui cenusie;
 • este lubrifiant pentru articulatii, aceasta constituind aproximativ 80% din lichidul care sudeaza intregul mecanism articular;
 • ajuta la hidratarea organismului;
 • permite echilibrarea temperaturii corpului;
 • reprezinta suportul digestiei, metabolismului, secretiilor si eliminarii toxinelor;
 • lubrifiaza incheieturile si organele, dizolva solidele si asigura nutrientii pentru fiecare celula din corp;
 • Apa este cea mai sanatoasa bautura, un elixir care mentine mintea alerta.

Sportivii si bolnavii au nevoie de apa minerala cu cat mai multe saruri, pentru tineri in crestere si batrani se recomanda apa cu continut mai mare de calciu, iar pentru copii mici si sugari, cea mai buna este apa plata, cu mai putine minerale.

Pentru sugari si copii mici, nevoia de apa este critica, deoarece au nevoie de mai multe lichide in raport cu dimensiunea corpului lor decat adultii.

Cea mai recomandata apa pentru sugari si copii mici este apa oligominerala plata Aquatique, aceasta indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de cei mici, continutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l (aquatique are 104 mg/l).

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa naturala Aquatique a fost desemnata in 2017, pentru al doilea an consecutiv , castigatoare la categoria Apa minerala plata pentru sugari si copii mici in cadrul topului realizat de revista Forbes Romania. Mai multe informatii gasesti AICI

Gala Forbes – Brands for Kids

Au votat 1000 de mămici: Aquatique este cea mai bună apă pentru cei mici! Mulțumim pentru premiu! 🙂

Posted by Aquatique on Wednesday, 29 November 2017

Apa oligominerala naturala Aquatique are o compozitie echilibrata si o mineralizare redusa, de 104 mg/l, un continut extrem de scazut in sodiu.

 In urma efectuarii unui studiu clinic, atesta faptul ca apa oligominerala naturala Aquatique corespunde pentru prepararea alimentelor destinate sugarului, de asemenea, si Societatea Romana de Pediatrie confirma faptul ca apa naturala Aquatique poate fi folosita ca atare sau pentru pregatirea hranei bebelusilor si copiilor.
Aquatique este o apa  recomandata pentru consumul frecvent al intregii familii, aceasta indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de bebelusi  si copii.

Stiai ca:

 • necesarul mediu de apa al organismului uman este de 2,5 litri pe zi, dintre care 1,5 litri reprezinta aport din bauturi si restul din mancare, insa pentru fiecare persoana in parte pot exista diferente semnificative, in functie de varsta, greutate si alti factori;
 • necesarul zilnic al mamelor care alapteaza poate atinge 3-4 litri pe zi;
 • un sugar are nevoie de trei ori mai multa apa decat un adult raportat la greutatea corpului;
 • apa reprezinta in medie 75 la suta din masa corporala a unui sugar, 60 la suta din cea a unui adult si 50 la suta la varstnci;
 • reinnoirea apei in corpul uman se face in ritm de 15 la suta pe zi la un sugar si de trei-cinci la suta pe zi la un adult, astfel sugarul isi inlocuieste intr-o saptamana intreaga apa din corp, in timp ce la un adult dureaza patru-cinci saptamani.

Apa naturala Aquatique este:

 • recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru hrana bebelusilor si consumul frecvent al intregii familii;
 • recomandata pentru prepararea hranei destinate sugarilor de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu;
 • recomandata pentru consumul zilnic al intregii familii, continutul redus de minerale este optim pentru hidratarea si purificarea organismului;
 • indicata in dietele fara sare, continutul redus de sodiu ajuta la buna functionare a organismului.

Apa este cel mai important constituent al organismului nostru, ea are un rol esential in intretinerea vietii. Fara apa nu ar putea exista viata.

Aquatique = Sanatate Pura

 

Be the first to comment on "Apa Aquatique = pura sanatate"

Leave a comment

Your email address will not be published.