Makeup , Machiaj noutati 2017-2018

           

Machiajul este foarte important oricarei imagini feminine . In acest articol va prezint  cateva recomandari ,sfaturi  , care va ajuta sa alegeti un machiaj corect oricarui eveniment .

O recomandare care nu trebuie sa o uitam : cel mai principal ca machiajul sa fie corect este sa tinem cont de forma fetei , culoarea pielii , ochilor , tipul coafurii . Primul lucru pe care sa il luam in considerare este fundamentul (baza) care va fi folosit . Culoarea de baza ar trebui sa se potriveasca cu culoarea pielii , in cazul in care pielea are un exces usor de grasime trebuie sa se foloseasca ulei la baza .

Machiajul stil nude are scopul de a pune in evidenta frumusetea naturala a fetei . Foarte putine femei au tenul fetei perfect dar toate femeile sunt frumoase , fiecare  are frumusetea sa aparte , machiajul nude va ascunde defectele daca este aplicat corect .Nu trebuie sa incarcam fata cu straturi groase de fond de ten si farduri . Aveti nevoie de un fond de ten  adaugati fard de fata , aplicati rimel negru pe gene si machiajul nude este gata .

.
watchshop.ro%20
Fardurile stralucitoare . 

In anul 2017 se pune accent si pe tenul stralucitor obtinut cu ajutorul iluminatoarelor , pudrelor si cremelor cu particule sclipitoare si nuantelor metalice . Pentru ochi , culorile naturii , sunt nuantele anului 2017 si bineinteles culoarea anului verde proaspat .

Smokey eyes este un stil care a fost si va ramane in trend .

 Sprancenele raman in continuare groase , naturale ca si in anul 2016 . Stilul anului 2017 se bazeaza pe naturalete .

.

 

 

 Tus de ochi complecteaza perfect orice fel de machiaj , ofera privirii un farmec irezistibil , liniile de tus scot in evidenta forma ochilor si culoarea acestora .

.


astratex.ro  

Be the first to comment on "Makeup , Machiaj noutati 2017-2018"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16