manichiura 2017

 Anul 2017 este anul in care aproape toate stilurile de manichiura si stil unghii , sunt permise . Designerii incurajeaza stilul metalic , grafic , ombre , frantuzesc ,  in culorii diferite .

Manichiura grafica . Este in trend in sezonul primavara -vara . O manichiura grafica de efect este modul in care asociem nuante naturale , neutre cu nuante puternice .

 
.
watchshop.ro%20

Metalic . Manichiura cu accente metalice este propusa in colectia primavara – vara 2017 . Fie ca aplici un strat metalic peste unghie fie ca faci o manichiura frantuzeasca cu varfuri argintii sau aurii , vei avea o manichiura eleganta .

Pila electronica Remington

Ombre . Ombre inseamna vobsirea in degradeuri , de la o nuanta inchisa pana la una foarte deschisa . Poti sa iti fati usor acasa o manichiura in degradeuri . Ai nevoie doar de cateva nuante de oje . (doua sau trei nuante din aceeiasi familie de culori ) . Cu putina rabdare poti sa iti faci acasa o manichiura stilul Ombre , ca si la salon .

Manichiura frantuzeasca , nu se va demoda niciodata , anul acesta a vent cu diverse modificari , manichiura frantuzeasca cu dungi , cu model pe un singur deget , french in alb si negru , manichiura clasica stil frantuzesc .

 Booking.com

Be the first to comment on "manichiura 2017"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16