hainele cu dungi ,cum sa le asortezi ,cum sa le porti 2017

In primavara-vara anului 2017 se poarta hainele cu imprimeuri cu dungi de toate felurile , dungile orizontale , verticale , oblice anul acesta dungile sunt mari , late, grafice …in culori cat mai vii sau alb – negru  . Sunt prezente in aproape toate colectiile de moda din New York si Paris .

.

.

Desi este fashion imbracamintea cu dungi , trebuie sa fim atente cum purtam aceste haine . Foarte putine femei au corpul perfect 90-60-90 fiecare femeie are frumusetea ei aparte .

 

Trebuie sa ne imbracam dupa cum este silueta , forma corpului nostru. Imprimeul in dungi avantajeaza sau dezavantajeaza siluetele .

-Femeile slabe . Le avantajeaza dungile orizontale , vor arata mai plinute .

-Femeile care au kilograme in plus sunt foarte avantajate de hainele cu dungi pe vertical. Dungile vertical le vor arata mai slabe ,au un efect vizual de subtire . Vor arata cu cateva kilograme in minus .

-Cele care au partea de jos ( soldurile ), mai mare tot dungile  vertical le avantajeaza .

Combinatia alb – negru care predomina se potrivesce oricarei piese vestimentare (de la rochii , fuste la sacouri , de la pantaloni la costume de baie )  dar se poarta si cele in culorile curcubeului , culori vii , proaspete .

.

.

Sezonul primavara – vara 2017 reprezinta cat mai multa culoare  si imprimeuri dungi .

.
Booking.com


fashion-24.ro

Be the first to comment on "hainele cu dungi ,cum sa le asortezi ,cum sa le porti 2017"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16