Insula Wight , Uk , impresii , atractii turistice 2017

Am descoperit un minunat loc turistic in Anglia: Insula Wight. Din Londra am mers cu trenul 2,30 ore pana in Portsmouth si de acolo am luat ferryboat-ul pana in Ryde.

De aici totul a fost diferit: plaje si peisaje minunate, cladirile vechi, parca este un loc uitat de timp, totul de pe insula este vechi , intretinut si foarte curat .

 

 

.

Aceasta insula este o minunata insula turistica cunoscuta pentru frumusetea ei naturala si calitatile nautice celebre in lume. Insula Wight este cunoscuta din dimpurile Victoriene ca o statiune de vacanta, a fost locul resedintei de vara preferat al reginei Victoria. Toate casele de pe insula sunt cochete, pline de flori cu strazi micute ca si latime.

Am vizitat Osborne House de la East Cowes, un sat linistit, plin de verdeata, copaci si flori. Osborne House este fosta resedinta de vara a Reginei Victoria.

 

.

Pe aceasta insula atractia plajelor si a sporturilor nautice sau imbinat cu placerea de a vizita castele si resesedinte regale si de a te plimba pe faleza sau descuti pe iarba printre copaci. Istorie, cultura, traditie, sport si distractie.

Cazare am avut la Ryde Castle , un hotel de trei stele cu arhitectura veche si un restaurant cu mancare foarte gustoasa.

.

 

.

Daca vrei sa te relaxezi, sa stai in locuri linistite, natura curata si daca iti place sa vizitezi, aici este locul potrivit de ales pentru un minunat sejur.

 Booking.com
Booking.com

Be the first to comment on "Insula Wight , Uk , impresii , atractii turistice 2017"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16