camine , case de batrani jud. Cluj .conditii , ce ofera

Acum cativa ani era un lucru rusinos daca duceai parintii , bunicii sau rudele varsnice la azil . Acum au aparut multe camine private pentru seniori , camine care ofera confort , cazare , mancare si ingrijire seniorilor singuri sau bolnavi , varstici care nu mai pot sa se ingrijeasca singuri .

In judetul Cluj sunt foarte multe astfel de centre de ingrijire pentru batrani .

Caminul de batrani Rebeca

Adresa : Localitatea Santioana , Nr. 304 B , Comuna Taga , Jud. Cluj

.

.

Caminul de batrani Rebeca este un camin privat , se afla in mijlocul naturii , intr-o zona foarte linistita . Se afla la 58 kilometri de Cluj si la 14 km de Gherla . 

Aici este un peisaj minunat si un aer foarte curat . Caminul ofera cazare , mancare si ingrijire tot ce este necesar pentru persoanele varstnice .conditii , preturi si ce ofera .aici…

.

Caminul pentru seniori Casa Theodora

Adresa : Localitatea Cluj , stada Timisului , Nr. 12 Jud. Cluj

.

.

Caminul pentru seniori Casa Theodora apartine asociatiei de caritate Proiect Theodora care a fost infiintata in 1994 .

Se afla intr-un cartier linistit din Cluj , o ambianta placuta si ofera ceea ce este necesar seniorilor .conditii , preturi si ce ofera .aici…

.

Caminul pentru persoane varstnice Fratele – Bun , Diakonia

Adresa : Localitatea Cluj-Napoca , Strada Zambilei , Nr. 7

.

.

Caminul Fratele Bun se afla in localitatea Cluj  ,jud. Cluj Napoca si functioneaza din anul 2002 . Acest camin se remarca prin ambientul placut , primitor si deschis care este orientata spre client .impresii , ce ofera ,preturi ,mai multe aici…

.

Caminul pentru batrani Casa Cristiana

Adresa : Localitatea Salicea , Strada Principala , nr. 77 , Jud. Cluj

.

.

Casa Cristiana este un centru de ingrijire pentru varstnici , este situat la 10 kilometrii de Cluj- Napoca , in apropierea padurii Faget in localitatea Salicea .

O zona linistita , care ofera cel mai curat aer de care au nevoie seniorii .

conditii, preturi si ce ofera, aici

Caminul de batrani Casa Hermina

Adresa : Localitatea Gilau ,Strada Braniste Nr. 25 A , Judetul Cluj .

.

.

Caminul Casa Hermina ofera servicii de ingijire pentru persoanele varstnice , cu dizabilitati , cu Alzheimer , cu nevoi speciale , in conditii speciale de trei stele .

.

Asociatia Casa Betsaida

Adresa : Localitatea Salicea , Strada Principala , Nr. 71 , Judetul Cluj

.

.

Casa Betsaida este situata la numai 10 kilometrii de Cluj .

Acest camin pentru varstnici se afla intr-o atmosfera linistita , cu un aer foarte curat , linga padure , o zona minunata , a fost infiintat in 2010 .

.

Caminul pentru persoane varstnice FEBE 

Adresa : Localitatea Cluj-Napoca , Strada Tarnavelor , Nr.1 .

.

.

Caminul FEBE se afla Cluj-Napoca ,  Cartierul Marasti .

Acest camin a fost infiintat in 2004 de catre Parohia Reformata Intre Lacuri , este deschis tuturor persoanelor varstnice indiferent de nationalitate .

.

Casa Criss Raza de Soare

Adresa : Localitatea Turda , Piata 1 Dec . 1918 , Nr. 3

.

Caminul de batrani Casa Criss Raza de Soare este situat in Turda intr-o  zona linistita

 Acest camin este o solutie potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice .

 

Centru de Ingrijire si Asistenta pentru varstnici Acoperamantul Maicii Domnului

Adresa : Localitatea Turda , Aleea Plopilor , Nr. 7 , jud . Cluj

.

.

Caminul de batrani Acoperamantul Maicii Domnului ofera varstnicilor cu probleme socio-medicale gazduire pe perioada nedeterminata , asistenta medicala , ingrijire , asistenta sociala , consiliere psihologica si petrecere a timpului liber .

.

Caminul de varstnici Golden Age

Adresa : Localitatea Floresti , Strada Horea , Nr. 2 , jud. Cluj

.

.

Caminul de batrani Golden Age este situat intr-o zona foarte linistita , ofera toate serviciile necesare tuturor varstnicilor care vor sa se bucure in siguranta si in liniste de anii varstei de aur .

.

Caminul de batrani Zana Buna

Adresa : Localitatea Gherla , Strada Dejului , Nr. 38 , jud. Cluj

.

.

Caminul de batrani Zana Buna , este situat in orasul Gherla la 45 kilometrii de Cluj si la 15 kilometrii de Dej . Este un camin mic care asteapta pe orice vartsnic care se simte singur sau care nu mai poate primi afectiune si ingrijire medicala din partea familiei .conditii , preturi si ce ofera .aici…

.

Caminul de Varstnici Fileo

Adresa : Localitatea Luna de Sus , Strada Principala , Jud. Cluj

.

.

Caminul Fileo a fost infiintat in 2010 , se afla in comuna Floresti in sat Luna de Sus la numai 10 kilometrii de Cluj – Napoca , la poalele mintilor Gilaului .

Caminul Fileo ofera o comunitate de familie , supraveghere constanta , ingrijire , confort , asistenta medicala , comunicare si dragoste .

.

Centru de asistenta pentru batrani : Dorina Palace

Adresa : Localitatea Cluj – Napoca , Strada Horea , Nr. 48 , jud. Cluj

.

.

Dorina Palace este un camin de De Lux pentru ingrijire a seniorilor . Serviciile de aici sunt adaptate nevoilor individuale , socio – medicale . Servicii medicale complexe si de specialitate , servicii de recuperare , consult medical general , supraveghere medicala , consiliere psihologica , kinetoterapie , administrarea medicatiei , curatenie si igienizare , terapii ocupationare : tot ce au nevoie seniorii preturi ,conditii ,aici….

.

Centru de Ingrijire si Asistenta Cluj – Napoca 

Adresa : Localitatea Cluj-Napoca , Strada Bd. 21 Decembrie 1989 , Nr. 138 .

.

.

Centru de Ingrijire Si Asistenta este cu regim  de camin – spital pentru bolnavi cronici .Este singura institutie de Stat in sistem rezidential care are ca obiect de activitate : ingrijirea persoanelor vartsnice cu handicap , cu probleme sociale , medicale .

Caminul de batrani Casa Greta

Adresa : Localitatea Cluj – Napoca , Strada Ion Ionescu , Nr. 12 E .Jud. Cluj

.

.

Casa Greta este un centru rezidential pentru seniori modern amenajat si specializat in domeniul ingrijirii persoanelor de varsta a treia .Acest camin se adreseaza tuturor persoanelor singure sau cu familie semidependente sau dependente , care isi doresc un loc linistit , deosebit unde sa socializeze cu persoane de aceeasi varsta si cu preocupari asemanatoare .

.

Caminul pentru persoane varstnice Pulsul Vietii

Adresa : Localitatea Mociu , Sat Chesau , Strada Principala , Nr. 260 A , jud. Cluj

.

.

Caminul Pulsul Vietii se afla intr-un cadru linistit , departe de zgomot si poluare la aproximativ 40 kilometrii de orasul Cluj-Napoca . Acest camin beneficiaza de gradina si parc unde seniorii se pot plimba si admira frumusetea naturii si respira un aer curat .

Caminul de batrani Nirvana

Adresa : Localitatea Panticeu , Sat Panticeu , Judetul Cluj

.

.

Caminul de batrani Nirvana este situat in apropierea orasului Cluj – Napoca la 30 kilometri . Este situat intr-o oaza de liniste si relaxare , intr-un cadru natural cu aer curat . Caminul este constituit in anul 2009 .

Caminul de batrani , Fundatia Crestina Sela

Adresa : Localitatea Cluj -Napoca , Eta Boeriu , Judetul Cluj

.

.

Caminul de Batrani Sela este un camin particular , se afla in zona Becas . Complexul dispune de o curte exterioara foarte mare .

Locatia este perfecta pentru activitati in aer liber , zona de aici este linistita si este inconjurata de verdeata .Booking.com

Be the first to comment on "camine , case de batrani jud. Cluj .conditii , ce ofera"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16