relaxare, fara stres, aer curat= Colibita

Unde imi incarc bateriile ? Unde ma relaxez ? Unde imi adun gandurile ? Evadez la  Colibita .

  Lacul Colibita este un lac artificial de acumulare situat la altitudinea de 900 metri pe o suprafaţă de 270 hectare si are 13 kilometri lungime şi un volum estimat de 65 milioane metri cubi de apă.

.

.

  Este un loc in care ma pierd in linistea si frumusetea naturii, ma desprind de lumea obisnuita si  ma simt ca-n paradis.

  Acolo ma  deconectectez total de ritmul zilnic agitat de la oras si sunt conectata total cu natura.

Colibita, zona cu cel mai pur aer din ţară, este un loc de basm .

  Aceasta zona are o frumusete aparte, o frumusete salbatica iar aerul de acolo este la fel de ozonat ca cel pe care il respiră elvetienii. Acolo  fac cate o cura zdravana de aer proaspat .

 

.

 

 

Peisajele din acele locuri sunt spectaculoase . Inconjurat de stanci, paduri de brazi si molizi, lacul Colibiţa este paradisul din Valea Bistritei.

In acest cadru natural ma plimb de-a lungul lacului, ma relaxez pe ponton sau ma pierd in padure pe carari printre copacii legendari bucurandu-ma de acest mic paradis.

  In Colibita, am o placere aparte atunci cand umblu desculta prin iarba udata de roua diminetii, cand aud pasarile cum ciripesc, cand merg in padure sa ma intalnesc cu caprioare, veverite, iepuri, totul e placut in acele locuri.

 

Barajul Colibita este locul ideal unde imi incarc bateriile cu energie pozitiva la maxim.

 

 

 

Admir natura, peisaje unice din Romania, savurez acest peisaj mirific si ma bucur de liniste si de privelistile de vis care mi le ofera Colibita .

Acest lac inconjurat de dealuri si paduri este coltul meu de rai.

Acolo pot respira cel mai curat aer. Un aer mai pur, intr-un loc care ma umple de liniste si relaxare, iata doar cateva dintre beneficiile pe care ni le- au oferit  *GRATIS* si longevivii copaci.

Arborii purifica aerul absorbind substante poluante. Cand ne aflam in padure sau in parc, simtim aerul pe care il respiram diferit de cel de pe strazile orasului. Printre copaci se respira mult mai usor.

Padurile sunt o sursa inepuizabila de oxigen, sursa naturala de sanatate si energie.

Este necesar sa ajutam padurea sa-si reintregeasca familia, asa cum fac deja cei de la Daikin, acest lider mondial pe piata aparatelor de aer conditionat, care au lansat o campanie Plantam Aer.O campanie prin care planteaza un copac pentru fiecare aparat de aer conditionat vandut. Obiectivul campaniei este plantarea a peste 10000 de copaci in 15 judete din Romania si se desfasoara in perioada 5 iunie – 15 septembrie 2017. Ne putem inregistra ca voluntari la ziua nationala de impadurire, din 18 noiebrie, mai multe informatii aici.

 

 

Cand spunem Daikin automat ne gandim la calitatea si purificarea aerului, la atmosfera confortabila, aici ne vine in ajutor Daikin cu gama larga de produse. Cumparand de la aceasta renumita firma aparate de aer conditionat ne asiguram un aer placut in locuinte si avem platati si copaci, care sunt tot: AER.

 

Be the first to comment on "relaxare, fara stres, aer curat= Colibita"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16