„Extazul vizionarea Miss Marple cu gelato“

  Iubesc natura din tot sufletul, o iubesc cu tot ce inseamna ea: aer curat, iarba verde, flori colorate, copaci, frunze, ploaie, zapata etc.
Imi place sa fiu cat mai des in mijlocul naturii, sa umblu desculta prin iarba, sa respir aerul curat din paduri, sa ascult pasarile cum canta, sa admir creatiile superbe ale naturii. Acum sunt in acasa, afara in gradina, stau relaxata, intinsa-n iarba cu fata inspre soare, dar am o problema, incepe serialul *Miss Marple*.
  Am dat fuga in casa, am deschis frigiderul, am luat cutia cu gelato, m-am asezat confortabil in fotoliu in fata televizorului. Gata!!! acum sunt pregatita de vizionarea filmului.
.
.
 
Aceste seriale merg perfect savurate cu Gelato dar nu oricare gelato, trebuie sa fie neaparat: Gelato Siviero Maria.
 
Acest minunat gelato este fara ingrediente si coloranti artificiali. Fiecare cutie este unica deoarece cutiile sunt umplute manual, pentru ca gelato sa isi pastreze consistenta cremoasa iar maestrii decoratori isi arata talentul in decorarea fiecarei cutii de gelato. 
 Cu o textură fina, cremoasa și arome curate, dar indraznete, gelato este o delicatesa potrivita pentru orice vreme. 
  Gelato este un desert cu grasimi putine, spre deosebire de inghetata clasica. Gelato contine un procent de grasimi de aproximativ 7% in timp ce inghetata clasica are un procentaj de pana la 20% grasimi.
O diferenta importanta este si numarul de calorii : o cupa de gelato are 150-170 de calorii in schimb ce tot aceeiasi cantitate de inghetata clasica are de minim 200 de calorii .
   In 1958 Guglielmo Visani, un tanar italian a creat un GELATO, un desert inghetat foarte asemanator cu inghetata clasica, un gelato autentic italian, realizat manual, pe care l-a numit in cinstea iubitei sale sotii, Maria. Guglielmo Visani si-a dorit ca retetele vechi si metodele de preparare sa fie pastrate si duse mai departe. Dorinta s-a indeplinit.  Aceasta afacere de familie a fost dusa mai departe, acum, Gelato Siviero Maria este un mare brand de gelato autentic italian.
  In prezent, dupa aproape 60 de ani, Gelato Siviero Maria poate fi savurat aproape in toate tarile .

  Preferata mea din gama Siviero Maria este gelato cu aroma de menta si fulgi de ciocolata * Ciock Menta*, este un gelato cremos, catifelat si aromat, cu gust racoritor, aromat, dulce -amarui.

Dar sa revin la serial & gelato …..
  Serialele „Miss Marple“ sunt o privire fascinanta in trecut, stabilit in case bine prezentate tradiționale engleze.

Be the first to comment on "„Extazul vizionarea Miss Marple cu gelato“"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16