Marele Magician

Turismul este marea mea pasiune, sunt indragostita de excursii, de drumetii, iubesc sa calatoresc, sa descopar locuri noi, sa vad diferite peisaje, oameni noi, traditii, obiceiuri si culturi diferite.

Sa vizitez renumite muzee, cum este muzeul Luvru din Paris, sa colind strazile colorate din Chefchaouen, capitala Marocului, sau sa admir cel mai spectaculos drum din Romania, Transfagarasan. Sa cunosc orase incantate de istorie, casteluri si palate.

 

 

Calatoriile ma ajuta sa evadez din viata cotidiana, sa uit de stres si de rutina de zi cu zi. Ma ajuta sa uit de plictiseala, sa ma desprind de realitatea monotona.

Excursiile reprezinta cea mai buna cale de a cunoaste si de a descoperi lumea, de a invata lucruri noi, de a-mi dezvolta imaginatia, cultura, inteligenta, vocabularul si gandirea.

Fiecare calatorie mi-a oferit cate ceva, mi-a adus cate ceva nou si m-a facut mai puternica. Cu fiecare calatorie am invatat mai multe despre oameni si traditiile lor, mancare, istorie, cultura totul diferite. Am invatat sa comunic cu oamenii intr-o limba complet necunoscuta. Am invatat ca am o tara minunata.

Calatoriile m-au invatat multe lucruri despre lume si mai ales despre mine, am invatat sa fiu mai fericita, sa ma bucur de orice mi se- ntampla, sa ma bucur din nimic, acestea din urma le-am invatat cel mai mult de la sateni.

Am invatat sa ma adorm fericita si sa ma trezesc cu zambetul pe buze.

 

Excusiile impreuna cu prietenii, familia sau singura, mi-au oferit experiente care mi-au schimbat viata, am legat frumoase prietenii si am trait momente minunate.

Dar, dupa cum stii, padure fara uscaturi nu exista. Da, este adevarat. Aproape toate calatoriile mele au fost frumoase dar am vazut si lucruri urate.

Sosele cu gropi, neasfaltate, soferi bauti la volan, din cauza carora s-au intamplat urate accidente, oameni bolnavi si familii  fara adapost.

In urma acestor evadari am ramas cu o multime de amintiri, amintiri care nu le voi uita niciodata si care vreau sa le transmit mai departe nepotilor si stranepotilor mei.

Ca sa ramana neuitate, aceste amintiri, le-am scris intr-un jurnal de calatorii.

Acum, am in mana pixul Pilot Frixion, este o bagheta magica, are puterea de a inlocui cuvinte. Pixul minune Pilot Frixion scrie, sterge, si rescrie.

Iata cateva exemple:

.

Cu ajutor magicianului Pilot Frixion, voi sterge si rescrie tot ceeia ce doresc din jurnalul meu de calatorii.

Deci sa incep: ADIO accidente, oameni bolnavi, soferi bauti la volan si oameni fara adapost. Si, bineinteles ca voi rescrie: strazile vor fi asfaltate, trecerile de pietoni marcate, toti oamenii vor fi fericiti.

Pixul Pilot Frixion m-a ajutat enorm de mult, prin puterea lui magica mi-a transformat jurnalul si calatoriile, acum toate excursiile mele sunt frumoase.

 Sa va spun cate ceva despre Pilot Frixion si compania Dacris. Pilot Frixion este lider de piata pe segmentul insrumente de scris de tip rollere, este primul pix cu care se poate sterge fara a folosi alte instrumente corectoare. Este un mare magician: Scrie, Sterge si Rescrie.

Cum poate face asa ceva? Este simplu.  Are o cerneala speciala, termosensibila, ce dispare prin frecarea cu guma din capatul celalalt fara a lasa urme. 

Frixion, implineste anul acesta 10 ani, si este importat de compania Dacris exclusiv in Romania. 

Compania Dacris, are peste 24 de ani de experienta in domeniu si este unul dintre cei mai mari furnizori de papetarie din Romania. 

La Multi Ani Frixion!!!

Be the first to comment on "Marele Magician"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16