Mr. Frixion, marele magician

Eram in clasa a VIII- a, la scoala, in mica mea banca, cu nasul intre carti si caietele si…. uite ce am gasit: un Pix Pilot Frixion, care mai era si albastru, culoarea mea preferata.( cred ca mama mi l-a cumparat).

Desi era un pix roller ca toate celelalte, sunt sigur ca acesta avea ceva diferit.

 

La inceput, nu am stiut nimic despre el, l-am luat in mana si am inceput sa scriu ( aveam teza la istorie). Profa mi-a dat doua hartii (albe, goale bineinteles) una sa scriu teza si una pentru ciorna. Toate bune si frumoase, am scris (stiam tot despre domnia lui Stefan cel Mare) dar cand am terminat si am recitit, am remarcat ca trebuia sa scriu despre domnia lui Burebista. Aveam o mare problema.

Am stiut si despre Burebista, nu asta era problema, problema era…. nu mai aveam hartie. Aici mi-a venit in ajutor Pixul Pilot Frixion, bagheta mea magica ( am stiut eu ca era diferit). Am sters tot ceea ce am scris despre Stefan Cel Mare, foaia mea era perfect alba, ca si la inceput si am rescris despre domnia lui Burebista.

Perfect…. Am luat 10 la teza!

Acum stiu ca am un roller magic. Pilot Frixion este mare magician, scrie, sterge si rescrie. Pilot Frixion a avut un mare succes inca de la lansare, este un lider de piata pe segmentul Instrumente De Scris. Este primul pix cu care se poate sterge fara a folosi si alte instrumente corectoare si se poate rescrie exact pe locul pe care sa scris inainte, asa caietele raman curate si frumoase.

Pilot Frixion este importat exclusiv in Romania de catre marea companie Dacris. Compania Dacris este unul dintre cei mai mari furnizori de papetarie din Romania. Aceasta are peste 24 de ani de experienta in domeniu.

In acest an, Frixion implineste 10 ani si cu aceasta ocazie cei de la Dacris au facut un video inspirational.

Te invit si pe tine sa-l urmaresti.

 


.

Sunt sigur ca iti doresti sa ai un pix sau mai multe de la Pilot Frixion, un pix care iti permite sa scrii sa stergi si sa rescrii. Poti sa le cumperi one-line de: aici .

Happy Anniversary Mr. Pilot Frixion !

Be the first to comment on "Mr. Frixion, marele magician"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16