Sa promovam Romania alaturi de Sixt New Kopel

Toti avem pasiuni, unii sunt pasionati de sport, altii de muzica, pictura etc. eu sunt pasionata de turism. Daca as avea timp as calatori permanent.

Timpul liber mi-l petrec calatorind in tara, descoperind tot mai multe locuri incantate de istorie, peisaje pitoresti si interesante ale Romaniei.

Romania este o tara deosebit de frumoasa, cu foarte mare potential turistic. Atat romanii cat si strainii sunt atrasi de minunatele zone ale meleagurilor tarii noastre. Desi zonele tarii noastre sunt superbe, turismul Romaniei nu este promovat suficient.

Din dorinta de a promova locurile minunate ale Romaniei, Sixt New Kopel a lansat proiectul #AlwaysYesToRomania o provocare adresata turistilor romani si straini de a descoperi locurile mai putin umblate ale tarii la volanul unei masini inchiriate de la Sixt Rent a Car. Deci, noi cei care iubim Romania, sa fim alaturi de Sixt New Kopel, sa spunem Always Yes to Romania, colindand tara, si descoperind Romania asa cum este ea, plina de istorie, minunata si cu peisaje unice.

Sigur ati auzit despre Sixt New Kopel. Este prima companie de leasing operational din Romania si una de top din industria auto locala, unica prin ceea ce ofera. Si, sa va spun ce ofera Six New Kopel: vanzare masini noi, vanzare masini SH, leasing operational, rent a car, service auto. Cel mai mare service auto din Romania este la Sixt New Kopel.

Urmatoarea excursie a mea o sa fie un tur al Romanie, dar un circuit putin mai diferit, voi vizita locuri mai putin colindate ale tarii, imi voi petrece timpul umbland prin catune, sate, zone mai putin vizitate de turisti.

Compania Sixt New Kopel, o sa ma ajute destul de mult, imi voi inchiria o masina super de la Sixt Rent a Car, voi conduce printre munti si dealuri, pe autostazi si strazi inguste, voi filma si fotografia cele mai superbe peisaje din  traseul meu.


Booking.com

In aceasta excursie nu o sa imi planific traseul, oriunde o sa merg in Romania, sunt sigura ca o sa gasesc locuri minunate, zone foarte frumoase si peisaje superbe.

O sa am o excursie perfecta, iar cu aceasta ocazie o sa promovez si eu putin Romania, publicand pozele si video-uri, care le voi face, povestind prietenilor despre minunatele zone care le voi vedea.

Sa spunem Always Yes to Romania !

Be the first to comment on "Sa promovam Romania alaturi de Sixt New Kopel"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16