Eliminare 100% de paduchi

Toti am facut cunostinta cu micile creaturi incapatanate, paduchii de cap. Daca nu ai avut, sigur a avut un membru al familei tale si tot ai facut cunostinta cu ei.

Ce sunt paduchii de cap?

Sunt niste mici insecte fara aripi care traiesc pe suprafata scalpului, de unde se si hranesc, nu sunt influentati de igiena, nu transporta boli, nu pot sari, pot supravietui atunci cand ne spalam parul, ouale lor sunt dificil de indepartat.

Oricine poate avea paduchi daca:

  • intra in contact cu o persoana infestata cu paduchi
  • utilizeaza perii de par, caciula, prosopul unei persoane care are paduchi
  • daca se culca pe patul, perna unei persoane infestate cu paduchi

 Infestarea cu paduchi este foarte comuna mai ales la copiii care merg la gradinite si scoli, pentru ca ei sunt obisnuiti sa stea in grupuri, sa se joace si sa imprumute lucruri. Copilul poate lua paduchi la scoala, la gradinita, in mijloacele de transport in comun sau in parc. 

 Cum sa vanam aceste creaturi?

Pentru inlaturarea paduchilor de cap se apeleaza solutii traditionale, care sunt foarte periculoase si nesigure pentru copii, precum este gazul.

Conform unui studiu de piata doar 30% dintre respondenti apeleaza la tratamente farmaceutice impotriva paduchilor.

 Parintii au acum o solutie de tratament Paranix: sampon (Paranix Loțiune Sensitive și Paranix Sampon) și spray (Paranix Spray Tratament), foarte usor de folosit, care elimina 100% paduchii de cap si ouale acestora, chiar de la primul tratament. Solutia are un principiu foarte usor de functionare: sufoca si apoi dezhidrateaza paduchii de cap si ouale acestora, omorandu-i in doar 15 minute!

Totodata in Romania este Paranix pentru detectare (Paranix Gel Pentru Detectarea Paduchilor de Cap) si preventie (Paranix Spray pentru Preventie) impotriva paduchilor de cap.

Alegand Paranix puteti elimina 100% paduchii de cap. Paranix ofera solutii superioare pentru tratamentul impotriva paduchilor de cap, acoperind orice nevoie – fiecare dintre acestea fiind 100% eficiente datorita formulei cu dubla actiune.

.

Be the first to comment on "Eliminare 100% de paduchi"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16