Borsec = Sanatate

Anumiti doctori sau nutritionisti spun ca este recomandat sa bem cel putin 2 litri de apa pe zi. Da, este adevarat, mai mult decat orice altceva organismul are nevoie de hidratare. Apa este esentiala organismului. Daca fara mancare un om poate supravietui chiar si 40 de zile, fara apa organismul cedeaza dupa numai trei zile, afirma medicii. Apa ajuta la buna functionare a organismului, la scaderea in greutate si la mentinerea unei mase corporale adecvate.

Pentru sanatate, energie si pofta de viata este necesar sa consumam apa, dar nu orice apa, o apa curata, pura, sanatoasa, naturala, fara paraziti si fara microorganisme patogene. Exact cum este apa minerala Borsec. Borsec este apa minerala nr.1 in ceea ce priveste calitatea.

 

 

 

Apa minerala Borsec s-a nascut in izvoarele din nord-est ale Romanie, in depresiunea Borsec din judetul Harghita. Desi inceputul imbutelierii industriale a apei minerale naturale a fost in anul 1806, istoria apei incepe mult mai in urma inca de pe vremea romanilor, cand apa Borsec a devenit faimoasa datoriya proprietatilor sale. Inca din secolul XVIII-lea Borsecul era renumit ca statiune balneo-climaterica.datorita calitatilor terapeutice ale apelor minerale. Turistii din tara si din strainatate veneau an de an in acest loc pentru a se bucura de bai, de vestitele impachetari cu namol sau de terapia cu apa minerala.

Inca de la inceputurile sale industriale, Borsec a fost incoronata cu titlul de Regina a apelor minerale, iar in 2004, Borsec a primit titlul de Cea mai buna apa minerala din lume, la cea mai importanta conpetitie de profil care are loc in Statele Unite. 

 

 

Apa minerala Borsec, reprezinta cu adevarat una dintre cele mai generoase si valoroase bogatii ale naturii.

Borsec este un brand 100% romanesc, in 2017 Borsec a fost ales din nou cel mai puternic brand romanesc in clasamentul realizat anual de revista Biz. Intitulat BrandRo, acesta masoara puterea marcilor romanesti din perspectiva investitiei de incredere si afectivitate care le este acordata de catre consumatori.

Borsec este cel mai de incredere brand in categoria apelor minerale.

Be the first to comment on "Borsec = Sanatate"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16