Borsec, statiune, oras, apa minerala

Apa minerala naturala Borsec, apa cu origine din izvoarele din partea de nord-est a Romaniei in depresiunea Borsec din judetul Harghita, este cea mai buna apa minerala carbogazoasa din lume, conform celei mai importante competitii specializate din lume Berkeley Springs International Water Testing Awards din West Virginia, SUA.

Borsec este un brand 100% romanesc cu o istorie minunata de peste 210 ani. Apa minerala Borsec este apreciata de peste doua secole atat in tara cat si in strainatate. Potrivit topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz impreuna cu conpania de cercetare Unlock Market Research, Borsec este din nou, cel mai puternic brand autohton. BrandRo masoara putrea marcilor romanesti din perspectiva investitiei de incredere si afectivitate care le este acordata de consumatori, fara a lua in calcul indici financiari si comerciali. In acest an Borsec a fost ales pentru inca odata cel mai puternic brand romanesc.

Marca Borsec are o traditie de sute de ani, si este in egala masura oras, statiune si apa minerala, binecunoscuta in tara si strainatate si exportata in 19 tari.

 

Apa minerala naturala Borsec este cunoscuta sub denumirea de Regina Apelor Minerale, titlu acordat la Viena in 1873.

Izvoarele de apa minerala Borsec sunt recunoscute atat in tara cat si peste hotare, apele izvoarelor sunt foarte bune in afectiuni ale sistemului circulator, afectiuni ginecologice, afectiuni neuritice, afectiuni ale sistemului endocrin, diabet, diverse boli ale rinichilor, si altele.

Be the first to comment on "Borsec, statiune, oras, apa minerala"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16