vin bun de la Jidvei

Prima data cand am descoperit vinul din gama Owner s Choice, era vinul Maria Feteasca Alba. Un vin Jidvei  cumparat online de la magazinul http://shop.jidvei.ro. Un vin galben- verzui, armonios, stralucitor, cu gust de pere, mere, coaje de grefuit si lamaie, cu miros special de para, floare de salcam si citrice.

Acum a ocazia sa cunosc toate cele 8 vinuri, din colectiile exclusiviste Mysterium si Owner s, cumparandu-le online.

Vinurile acestea minunate provin din cea mai mare plantatie viticola din romania si cea mai mare podgorie din Europa cu proprietar unic, Jidvei.

Jidvei este cel mai mare producator de vin din Romania, Grupul Jidvei dispune de patru crame, dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Blaj, Balcaciu si Tauni. 

Vinurile de la Jidvei au fost apreciate atat in tara cat si peste hotare. Primele aprecieri la nivel international au fost primite la concursul international de la Ljubliana, cand vinurile din soiurile Traminer Roz, Feteasca Regala si Sauvignon Blanc au fost distinse cu medalii de aur.

Deci, intra in magazinul online http://shop.jidvei.ro/cumpara-ti cel mai bun vin din colectiile exclusiviste Mysterium si Owner s.

 

Be the first to comment on "vin bun de la Jidvei"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16