cateva sfaturi, cum sa te imbraci la moda si ieftin

Multe femei sunt puse in situatia in care au nevoia sa arate elegant, la moda chiar daca bugetul lor este mic. Exista diverse lucruri care poti sa le faci ca sa areti mai bogat imbracata, desi nu cumperi cele mai scumpe haine sau accesorii.

Toate femeile avem un stil vestimentar dar trebuie sa ti-l descoperi. Numai dupa ce iti cunosti stilul sa iesi la cumparaturi, altfel vei cumpara haine de care te vei plictisi repede sau poate nu le vei purta niciodata.

Cel mai bine este sa cumperi piese versatile, piese care le poti schimba foarte usor, din materiale e calitate, mai putine, decat sa cumperi multe haine ieftine care nu se pot combina.

Deci, primul sfat este: cumpara haine mai putine dar de calitate.

Nu purta niciodata haine cu material culoare decolorata, culoarea decolorata arata ieftin pecand o culoare puternica va arata elegant.

 

zenda.ro

 

Dute la cumparat imbracaminte si accesorii vintage in magazine second hand. Poate vei spune ca iti este rusine sa mergi la second hand, nu trebuie sa iti fie, acolo gasesti cele mai frumoase lucruri vintage. Acestea te vor face sa areti bine si bogat imbracata.

Cand vei vedea intr-un magazin o rochie sau un colier care iti place nu sari sa-l cumperi repede, informeaza-te si cauta in alte magazine sau de pe net. poate o sa gasesti tot aceasi produs dar la pret mult mai ieftin.

Online gasesti haine la preturi avantajoase, trebuie numai sa ai rabdare si sa cauti. Magazinele online necesita cheltuieli de intretinere mult mai mici decat cele fizice si astfel isi permit sa vanda mai ieftin.

Cateva trucuri pentru ca hainele ieftine sa para mai scumpe.

Hainele trebuie sa iti stea perfect pe corp, nici mai stramte dar nici putin mai largi trebuie sa iti fie perfecte.

O rochie sau fusta ieftina, poate sa coste de 10 ori mai mult atunci cand iti vine ca turnata.

 

starshiners.ro%20

 

Investeste in piese de calitate si interesante. Investeste in astfel de piese care te vor face sa te simti mai atragatoare si increzatoare in tine. Nu cheltui multi bani pe o pereche de pantofi simpli care poti sa ii gasesti in orice magazin, investeste intr-o piesa speciala, de calitate care nu este disponibila oriunde.

Calca-ti hainele cu un aparat de calcat cu aburi, fierul clasic de calcat iti poate deteriora hainele. Hainele sifonate si pline de cute pot parea ieftine si daca sunt scumpe.

 

Be the first to comment on "cateva sfaturi, cum sa te imbraci la moda si ieftin"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16