Active Snack, baton din carne, calitate superioara

Anul acesta a intrat oficial pe piata romaneasca Campofrio Activ Snack-ul din carne, un produs de calitate superioara, cu continut ridicat de proteine, care ofera energie de lunga durata.

Campofrio Active Snack vine in portii mici, ideale, fiecare ingredient este atent selectionat, pentru ca impreuna, sa dea aroma inconfundabila Active Snack. Au fost utilizate extracte de condimente atent selectionate: substantele active sunt extrase sub forma de uleiuri esentiale din condimentele si mirodeniile neprocesate.

 

Active Snack Campofrio este o gustare rapida si satioasa, care iti potoleste foamea si te incarca cu energie pentru cateva ore. Produsul poate fi mancat oricand, oriunde, la birou, in pauza de masa la scoala, in calatorie, e fix pe stilul tau, o sursa sigura de energie. Inca ceva important Active Snack NU are coloranti, gluten, lactoza si este fara potentiator de aroma, iar continutul de calorii este unul scazut (118kcal/portie de 25 gr).

 

Deci, daca ai probleme cu greutatea sau esti la cura de slabire poti consuma cu incredere Active Snack.

Achizitioneaza produse Campofrio Active Snack pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018, te poti inscrie pe site-ul http://www.activesnack.ro/si poti castiga premii saptamanale.

Be the first to comment on "Active Snack, baton din carne, calitate superioara"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16