Active Snack = Energie

Una dintre marile mele pasiuni este alpinismul, un sport montan spectaculos. Imi place sa ma aventurez pe trasee, sa parcurg vaile, crestele, stancile si muchiile muntilor.

Iubesc drumetiile pe carari de munte in toate anotimpurile.  Am o viata activa de la activitatile casnice ( treburile casnice, joaca cu nepotii etc.), plimbarile in parc, mersul pe bicicleta, pana la fitness si alpinism. Miscarea imi face bine din toate punctele de vedere. Activitatea fizica implica, in egala masura, consum si acumulare de energie. Ambele situatii sunt la fel de necesare unei vieti sanatoase.

 

Am un stil de viata foarte activ astfel ca, consumul de energie este mare.

 Un stil de viata activ ca al meu are nevoie de Campofio Active Snack care este un sustinator al unui stil de viata sanatos si promoveaza viata activa.

Campofrio Active Snack este o gustare de carne introdusa anul acesta pe piata romaneasca. Principalul atribut al produsului este continutul sau ridicat de proteine, care mentine consumatorul pe o energie ridicata. Aceasta este o noua tendinta in consumul de gustari, gustari utile care dau consumatorilor benefecii nutritive opuse gustarilor normale care au dat doar un simtamant de plenitudine.

 

Meat Snack un baton de carne, o gustare rapida si satioasa care iti da energia necesara exact atunci cand ai nevoie, datorita continutului mare de proteine, o gustare perfecta cu continut scazut de calorii (o portie de 25 gr. are doar 118 kcal). Campofrio Active Snack este un meat-snack cu un gust proaspat si natural.

Este un snack ideal pentru cei ocupati, dinamici sau sportivi. Oriunde te afli in momentul in care simti nevoia sa te reincarci cu energie  Active Snack e alegerea potrivita.

Este un super smart din proteine din carne, care se deosebeste de alte snack-uri prin, proteine complete de calitate superioara si alte beneficii.

  • fara coloranti;
  • fara potentiator de aroma;
  • fara  gluten;
  • fara lactoza;
  •  nutritiv;
  • foarte delicios;
  • cu putine calorii.

Ce e mai important, este ca Campofrio Activ Snack nu trebuie sa fie pastrat numai la rece, are o membrana protectoare care pastreaza prospetimea snack-ului si la temperatura ambientala.

De fiecare data cand aleg Campofrio Activ Snack, aleg un nou stil de snacking. Unul care descurajeaza consumul unor produse fara nutrienti de calitate, unul care imi transmite un mesaj despre importanta alimentatiei in portii controlate.

Consumul unui activ snack este o portie perfecta pentru un stil de viata echilibrat. Camofrio Activ Snack este o solutie satioasa, rapida chiar si la doar 25 gr. indiferent unde ma aflu si in orice moment al zilei, cand am nevoie sa ma reincarc cu energie.

Achizitioneaza produse Campofrio Active Snack pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018, si inscrie-te pe site-ul http://www.activesnack.ro/si poti castiga premii saptamanale.

 

Reincarca-te cu energie reincarca-te Campofrio Active Snack.

1 Comment on "Active Snack = Energie"

  1. Mosesnip | 23/04/2018 at 5:57 pm |

    it’s my very first time visiting your blog and I am very interested. Thank you for sharing and keep up 😉

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16