slabeste cu programul Reset by Limitless

Vrei o schimbare in 2018? Vrei sa-ti remodelezi corpul si sa slabesti? Reset by Limitless te ajuta sa scapi de kilogramele in plus.

Programul de remodelare corporala Limitless lanseaza Reset by Limitless, un program (care dureaza trei luni), in care primesti online tot ce iti e necesar pentru a-ti remodela corpul pana la cea mai frumoasa si sanatoasa varianta a sa. Vei primi toate resursele de educatie pentru ca la finalul celor trei luni vei fi propriul nutritionist pentru tine si familia ta.

Reset by Limitless e cel mai inteligent program de nutritie si slabit, e o schimbare definitiva a stilului de viata.

  1. in prima luna vei primi un plan de nutritie personalizat pe obiectivul tau, ce va fi realizat in urma unei testari online.
  2. in cea de-a doua luna de program deja vei sti exact ce sa mananci.
  3. cea de-a treia luna e dedicata secretelor care tin de a pune in practica pentru totdeauna un stil de viata cu adevarat sanatos si care nu mai permite surplusului de greutate sa revina.

La finalul programului, cantarul iti va arata cele mai placute stiri iar tu vei fi propriul tau nutritionist. Urmand principiile Reset o femeie poate slabi intre 10 si 18 kilograme pana la sfarsitul programului.

 

 Succes!

Be the first to comment on "slabeste cu programul Reset by Limitless"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16