ce sa remode

Ce dorinte ti-ai pus in noaptea Anului Nou? Iti doresti sa te ocupi mai mult de tine? Sa ai un sil de viata mai sanatos? Sa ai un corp mai frumos si sanatos? Sa slabesti si sa mananci sanatos?

Limitless, un program de remodelare corporala care are cea mai mare rata de succes, o sa te ajute sa iti indeplinesti aceste dorinte. Limitless lanseaza Reset by Limitless, un program in care primesti online tot ce iti este necesar pentru a-ti remodela corpul pana la cea mai frumoasa si sanatoasa varianta a sa, dar si toate resursele de educatie pentru ca la finalul programului, (dureaza 3 luni), sa poti fi propriul nutritionist pentru tine si familia ta.

Totul se intampla online, programul il poti urma indiferent de locul in care esti, ai acces la cel mai bun know-how nutritional, aferit de un specialist experimentat.

 Reset cel mai smart program de nutritie si slabit, nu este o dieta, ci cu adevarat o schimbare definitiva a stilului de viata.
 Programul Reset functioneaza pe parcursul a trei luni
In prima luna primesti un plan de alimentatie personalizat pe obiectivul tau. Este acelasi plan de care beneficiaza si clientii comunitatii LIMITLESS si care are la baza profilul tau nutritional pe care il determinam prin testul nostru online. In plus, din resursele noastre video, excelent documentate si prezentate, vei afla ABC-ul retetei de slabire LIMITLESS.
 in luna a doua
In cea de-a doua luna de program deja vei fi capabil sa structurezi un meniu sanatos si apetisant pentru tine si membrii familiei tale.
 in luna a treia
Cea de-a treia luna este dedicata chestiunilor de finete si detaliilor secrete care tin de implementarea pentru totdeauna a unui stil de viata cu adevarat sanatos si care nu mai permite surplusului de greutate sa revina vreodata in calea fericirii tale.

 

Be the first to comment on "ce sa remode"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16