de la campanie

Cel mai smart program de nutritie si slabit
Astfel incat programul nutritional sa nu fie o dieta de trei luni, ci cu adevarat o schimbare definitiva a stilului de viata.
Cum functioneaza
 prima luna
In prima luna primesti un plan de alimentatie personalizat pe obiectivul tau. Este acelasi plan de care beneficiaza si clientii comunitatii LIMITLESS si care are la baza profilul tau nutritional pe care il determinam prin testul nostru online. In plus, din resursele noastre video, excelent documentate si prezentate, vei afla ABC-ul retetei de slabire LIMITLESS.
 2 luna
In cea de-a doua luna de program deja vei fi capabil sa structurezi un meniu sanatos si apetisant pentru tine si membrii familiei tale.
 3 luna
Cea de-a treia luna este dedicata chestiunilor de finete si detaliilor secrete care tin de implementarea pentru totdeauna a unui stil de viata cu adevarat sanatos si care nu mai permite surplusului de greutate sa revina vreodata in calea fericirii tale.
La finalul celor trei luni nu numai ca vei stapani intocmai stiinta nutritionala din spatele programului LIMITLESS, dar cantarul tau iti va da deja cele mai bune vesti. Urmand intocmai principiile Reset o femeie poate slabi intre 10 si 18 kilograme pana la finalul programului.
Creaza-ti un stil de viata echilibrat si sanatos, prin care sa nu simti niciodata ca ai restrictiile unei diete.
umittttt ma ajuta …sa

Cine suntem noi? Cei care facem o transformare profunda de la exterior catre interior in aspectul si mentalitatea ta. Cei care iti aratam ca esti mult mai mult decat iti poti inchipui. Ca poti face lucruri de care nu te credeai in stare. Ca poti fi cea mai buna versiune a ta din toate timpurile. Ca iti poti iubi corpul, mintea, determinarea. Ca te poti mandri cu tine. Ca, daca vrei cu adevarat, nu existe limite in ceea ce poti obtine. Dar mai ales ca te poti place din nou.

Programele Limitless nu sunt doar exercitii sau antrenamente fizice. Si nici cure intense pentru slabit.

Programele Limitless sunt gandite sa transforme o persoana si sa schimbe spectaculos in bine perceptia acelei persoanedespre ea insasi.

De aceea, inainte de inceperea unui program de transformare Limitless, fiecarui participant i se cere sa-si scrie o scrisoare in care sa vorbeasca despre parerea pe care o are despre el insusi, despre cum se vede, cum arata, ce-l nemultumeste la el. Scrisoarea va fi sigilata si pastrata la sediul Limitless, putand fi redeschisa abia la sfarsitul programului de transformare, cand i se va cere sa repete exercitiul intr-o alta scrisoare.

Be the first to comment on "de la campanie"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16