Bursa Binelui si Peditel 1791

In fiecare an, Bursa Binelui organizeaza o competitie de atragere de donatii, Campionatul de Bine, care incurajeaza organizatiile sa atraga donatii pentru propuneri de proiecte/ proiectele in curs de implementare.

Bursa Binelui este un proiect creat si sustinut de Banca Comerciala Romana in parteneriat cu EuPlatesc.ro si se adreseaza ONG-urilor din Romania. Este o platforma care aduce impreuna organizatiile care au nevoie de sprijin pentru a-si desfasura proiectele si oamenii care vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor.

Anul acesta Campionatul de Bine, a ajuns la cea de-a cincea editie, competitia este organizata de Bursa Binelui, singura platforma online de donatii necomisionate din Romania si se desfasoara in perioada 5 decembrie20017-19 februarie 2018. Bursa Binelui incurajeaza astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) la sustinerea financiara a unei cauze.

In etapa finala s-au inscris 44 proiecte si initiative sociale sustinute de 43 organizatii neguvernamentale si multi alti oameni de bine.

La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele trei proiecte in functie de numarul donatiilor atrase si al numarului de donatori distincti. Premiile constau in dublarea sumei stranse pe toata perioada Campionatului, in limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect castigator.

Oricine poate ajuta proiectele pentru a urca in clasament si a se situa pe podium, donand orice suma, chiar si 5 lei.

Doneaza la bursa Binelui si ajuta proiectul PEDITEL 1791.

Serviciul PEDITEL 1791 este un serviciu dedicat parintilor ce au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sanatatea copiilor lor. Sfatul medical pediatric de urgenta prin telefon funcționeaza non-stop, fiind deservit de un medic pediatru sau medic cu specializarea urența.

Exista numeroase situatii, in care avem nevoie de indrumare medicala: urgente mdicale aparute noaptea sau in weekend, momente in care suntem in locuri fara acces la servicii medicale directe sau momente in care medicul de familie nu poate fi contactat.

 scopul proiectului:

 Cu 700000 lei, se asiigura timp de 12 luni in regim non stop de sfaturi medicale pediatrice pentru 100,000 de copii la nivel national.

1.Sfaturi medicale aplicabile acasa.

2Consult medical de specialitate in maxim 48 ore.

3. Directionarea catre unitatea de primiri urgente.

4. Apelare urgenta 112.

Autorul tau va asigura accesul la sfaturi medicale profesioniste, competente, empatice a peste 100,000 de copii in Romania. Se va asigura non stop, 2 linii de garda cu medici specialisti si medici primari.

 de ce sa donati?

In aproape 4 ani de functionare a Peditel 1791 rezultatele sunt remarcabile:

  • Am ajutat cu sfaturi medicale, triaj si orientare spre servicii medicale specializate peste 87,000 de parinti
  • A scazut cu 10% numarul prezentarilor in Unitatile de primiri Urgente
  • A scazut cu 2500 numarul de ambulante trimise catre cazuri mai putin grave
  • Eficenta bugetara in sistemul public de sanatate de 400,000 eur

 

Be the first to comment on "Bursa Binelui si Peditel 1791"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16