stilu meu v

5. Tendinte ideale de genti pentru 2018

 

Anul nou, geanta nou, este motto-ul care in 2018 nu trebuie sa lipseasca. Totusi, in acest an nu exista o geanta singura. Lipsa unui accesoriu must-have, care in mod normal echivaleaza cu un mc credit ipotecar, inseamna ca oricine poate intra in topul tendintelor, indiferent de bugetul pe care il ai.

Acestea fiind spuse, exista cateva tendinte pentru geanta de mana care se remarca, pur si simplu pentru ca aceste genti sunt super-chic si nu putem obtine destul de ele. Am luat…. de la Aw,,,, pentru a lista cele 5 tendinte Ideal la mana pentru 2018.

BAGUL DE BASCHET

 

 

Pantaloni scurți de dans, pantofi de paie și pantofi de papuci, există câteva articole de modă care pur și simplu cântă vara și, deși vremea caldă pare a fi departe, punga de coș este unul dintre aceste elemente. Atât practic cât și versatil, această pungă adaugă textura și dimensiunea oricărui costum. Este i afacere pentru lovirea plaja de pe vacanta, cautati chic în oraș în timp ce alerga comisioane tale, sau de a merge la un picnic țară -ORAȘUL sac coș umil va fi accesoriu vara capsa acest an.

GHIOZDANUL

În ultimii ani, această bază de bază pentru școală a trecut printr-o actualizare luxoasă. De la pungi din piele moale cu pânză până la stiluri de panza, care sunt ideale pentru a vă luga în jurul laptopului, în zilele noastre rucsaci nu sunt doar practice, ci și fabuloase.

BAGUL CROSS CORP ..

stil postas

Dacă vă aflați pe piață pentru o pungă de hârtie, atunci salutați punga de corp încrucișată – este suportul final al dulapului IDEAL. Această geantă versatilă vă poate purta de la o zi la alta într-o clipă; există ceva despre pungile cu corp încrucișat, care este ușor de răcit și oh atât de versatil, făcându-l stilul perfect practic esențial pentru fiecare modă.

BAGUL DE LANSARE

 

 

 

 

Magia sacului de lanț – stabilită pentru a-și continua renașterea de anul trecut – este că poate fi purtată lăcustă îndoită peste umăr sau îndesată într-un stil mai scurt. Și poate fi purtat și corp încrucișat. Trebuie să ne gândim că trebuie să avem un capăt versatil al podiumului și al străzii pentru anul următor.

BAGUL STRUCTURAT 

Dacă sunteți în căutarea unui lucru diferit, să vă prezentăm sacul cutie – setat a fi o piesă serioasă de bomboane în anul 2018. Un stil care vă garantează că ați observat, geanta este un elegant și robust alternativă la genți de mână mai tradiționale slouchy. Stilul structurat al sacului seamănă cu cutiile vechi de prânz de la școală, cu cutii de pălării rotunde și cu dulapuri de trunchi de modă veche – și acest lucru nu este rău în mintea noastră. Punga de cutie poate fi purtată în întregul corp, sau ca o geantă de umăr sau ambreiaj și poate imbraca imediat orice tinuă.

 

Be the first to comment on "stilu meu v"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16