sport= sanatate= viata

Toata viata am avut probleme cu greutatea, sunt complexata de felul in care arata corpul meu. Ma deranjeaza kilogramele si colaceii  care ii am (de care nu stiu cum sa scap). Nu am darul de a manca orice fara sa ma ingras.

Adevarul e ca in ultimele luni m-am ingasat mai mult, imi este greu sa-mi controlez poftele si sa ma abtin la a manca dulciuri. Recunosc ca nu mananc regulat, la ore fixe,  nu fac sport si nu ma odihnesc suficient.

Vreau neaparat sa slabesc, sa pot purta costum de baie fara a fi complexata de faptul ca am celulita sau colacei, sa ma simt bine in pielea mea. Urcatul scarilor sa nu mai fie un chin, ci un mod placut de a face miscare si de a-mi antrena muschii.

Doresc sa arat bine, sa slabesc si sa ma tonifiez, sa  fac sport. Sunt responsabila cu mine, mai ales ca nu am mai facut sport de ceva vreme. O sa o iau treptat si accept faptul ca am ceva de munca pana o sa ajung asa cum doresc dar nu o sa cad in capcana si sa abandonez sportul.

O sa ma simt increzatoare si plina de vitalitate pentru ca nu traiesc sub povara kilogramelor in plus. Sa nu am probleme cardiace sau vasculare si sa nu ma confrunt cu colesterolul marit. Un traseu montan sau o sesiune de jogging sa nu mai fie o problema prea mare pentru mine.

Sa concurez cu placere la atragatoarele competitii de alergare cum este Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport, care a ajuns la cea de-a patra editie.

Maratonul International Brasov inseamna doua zile de spectacol, pe 19 si 20 mai, in aceste zile pot concura toate persoanele care sunt pasionate de sport de toate varstele. De la 6 la 90+ ani, alegand una dintre cele 6 curse, pe distante diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km si cursa populara de 5,7km (necompetitiva si necronometrata, in scop caritabil), team run 4×10.7km si curse pentru copii intre 6-14 ani. Mai multe detalii se gasesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cursele au doar limita inferioara de varsta, de sase ani, si o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregatire.

Din 2015, Brasovul a intrat pe harta maratoanelor de sosea din Romania, alaturi de Bucuresti, Cluj si Arad, iar din 2017 evenimentul de alergare din Brasov este oficial membru full AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Curselor de Diistanta).

Maratonul International Brasov este un eveniment sportiv de masa, un prilej de sarbatoare pentru oras, de promovare a obiectivelor turistice, culturale, gastronomice.

 Pe langa frumoasele curse de maraton, vei avea placerea sa asisti la spectacole si sa vezi locuri incredibil de frumoase din Brasov.

Be the first to comment on "sport= sanatate= viata"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16