Bicicletele electrice si avantajele ei

Tehnologia a transformat vehiculele pentru care nu avem nevoie de un carnet in device-uri care ne duc la destinatie mai confortabil. Bicicleta electrica duce tehnologia urbana mai departe si mai aproape de nevoile noastre.

Mersul pe bicicleta electrica este modul prin care stiinta a mers mai departe pentru ca noi sa ne protejam aspectul, sanatatea si mediul inconjurator. Aceasta bicicleta ne poate plimba pana la destinatie la viteza optima pentru ca mai apoi sa isi gaseasca locul intr-un loc ascuns al casei.

Cand lipsa timpului si a locurilor de parcare ne dau fiori, intotdeauna gasim o alternativa in biciclete electrice.

De cativa ani, romanii au devenit fanii bicicletelor electrice. In romania a aparut moda de a pedala, o moda care ne ofera atat satisfactii de ordin fizic cat si de ordinul financiar si al timpului (mai ales ca nu mai pierzi minute bune in cautarea unui loc de parcare). Pentru ca poti ajunge mult mai rapid la destinatie,ca proaspat scos din cutie,  ai si o autonomie care iti permite sa rulezi cu 25 de km/h.

O bicicleta electrica nu trebuie  inmatriculata, nu ai nevoie de RCA sau CASCO, iar pentru utilizare ei nu ai nevoie de permis. Mai mult, o bicicleta electrica iti devine cel mai bun amic pentru slabit, mai ales ca pedalatul este un sport care iti tonifiaza pielea.

Multi oameni prefera sau ar prefera sa mearga la birou cu bicicleta. Dar sa ajungi transpirat la birou dupa un drum lung nu este intocmai o solutie. Aici bicicleta electrica poate fi combinatia ideala: te ajuta sa arzi cateva calorii, dar fara sa transforme drumul catre job intr-un antrenament intensiv la sala.

Daca inca nu te-am convins cu aceste avantaje, hai sa iti mai spun cateva:

  • Parcurgi distante mai mari, fara sa obosesti, fara sa transpiri -peste 20 de km, fiind varianta ideala pentru persoanele care nu pun accent pe experienta pedalarii, ci eficienta drumului in sine;
  • te ajuta sa eviti intarzieri, atunci cand ai nevoie sa parcurgi distante mari pe durate mici;
  • esti prieten cu natura, bicicletele electrice apara mediul inconjurator, pentru ca nu produce emisii;
  • este perfecta pentru toate varstele, in timp ce tinerii se pot bucura de viteza si entuziasmul pe care il ofera o bicicleta electrica, adultii vor fi incantati de siguranta si confortul ei;
  •  in aceste timpuri moderne, stresul a devenit un factor important  care cauzeaza foarte mute  boli cardio-vasculare si cerebrale. Anti-depresivele sunt printre cele mai vandute medicamente la ora actuala. In acest context, bicicletele electrice constituie un mijloc foarte bun de eliminare a stresului cotidian. Ele ajuta nu numai la pastrarea unui tonus fizic optim, ci si al celui psihic, datorita faptului ca miscarea are loc in aer liber.
  • pentru multi aspectul este important, sa stii ca bicicletele electrice te vor ajuta sa iesi din anonimat-mai ales ca au un design modern. Designul compact, iti face bicicleta electrica potrivita pentru orice: o zi la serviciu, o seara in local cu prietenii sau un weekend de plimbari cu familia.

Concluzia e ca mersul cu biciclete iti ofera mai multa libertate in trafic, posibilitatea de a petrece mai mult timp in aer liber si reprezinta totodata un mijloc de transport ecologic. O bicicleta electrica iti ofera posibilitatea unei calatorii mai rapide si mai relaxate.

Bicicletele electrice sunt surse extraordinare de bucurie, entuziasm si energie. Intr-un cuvant, de tinerete.

Daca vrei sa te bucuri de aceste avantaje, ai grija de unde alegi sa iti achizitionezi bicicleta electrica. O bicicleta electrica achizitionata dintr-un magazin cunoscut este promisiunea calitatii de lunga durata- rezista ani buni, fara imbunatatiri majore sau costisitoare. O gama larga de biciclete electrice si de vehicule electrice precum trotinetele  electrice sau hoverboardurile poti gasi pe evoMAG.ro, disponibile la super oferte.
Mai mult, in data de 16 iunie la showroomul evoMAG de pe Splaiul Unirii nr. 257-259 din Bucuresti va avea loc un eveniment prin care vei putea testa trotinetele electrice din oferta magazinului.

Be the first to comment on "Bicicletele electrice si avantajele ei"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16