Mansarda: atelier de pictat

Una dintre pasiunile mele a fost dintotdeauna arta, pictura. Cand pictez ies din ritmul nebun al vietii cotidiene moderne, intru in alt post, pictand ma relaxez dar ma si recreez.

Ca  pictorita fiind, am avut nevoie de o camera, un spatiu unde sa pot sta linistita sa incerc sa creez o lume artistica.

Am avut nevoie de atelier de pictura, de un spatiu luminos si linistit.  Pentru mine, spatiul podului casei mele a fost o adevarata comoara. Arta cere timp, concentrare, liniste, spatiu, intimitate, conditii aparte asa ca podul transformat in mansarda a fost locul ideal.

Mi-am renovat podul, l-am transformat intr-o frumoasa mansarda spatioasa, intr-un atelier de pictura cu lumina naturala care a fost cel mai important pentru mine. Astfel aceasta mansarda mi-a oferit un atelier cald, linistit cu spatiu suficient de depozitare si uscare a panzelor.

Mi-am amenajat si utilat mansarda, cu tot ceea ce a fost necesar, ferestre mari si luminoase astfel am schimbat-o intr-un superb atelier de pictura.

VELUX mi-a fost de mare ajutor.

VELUX Romania este o companie de vanzari care comercializeaza ferestre de mansarda, produse de montaj, rulouri decorative si parasolare, tuneluri solare,  atat in Romania cat si in Republica Moldova. VELUX a fost prima companie din tara care a promovat ideea de a trai la mansarda si totodata si beneficiile mansardei ca spatiu de locuit, si ventilat natural.

Compania VELUX a lansat o aplicatie ce le ofera proprietarilor de case sansa de a proiecta design-ul propriei camere, vizualizand efectele reale ale luminii naturale , prin intermediul unei simulari 360 si in realitate virtala. Aplicatia MyDaylight VELUX te poate inspira decisiv in procesul de renovare si constructie a locuintei tale.

Aplicatia MyDayling este un mare ajutor pentru oricine are in vedere reamenajarea podului ori transformarea lui intr-un spatiu de locuit. Astfel, se va putea observa cum razele soarelui pot revigora si aduce beneficiile incaperilor pe ecranul smartphone-ului Iphone sau Android, printr-o simpla accesare in App Strore sau Google Play Store. Aceasta aplicatie, care utilizeaza tehnologia avansata de gaming, este gratuita si ofera posibilitatea de a surprinde efectele luminii naturale asupra casei.

MyDayling este prima aplicatie prin care lumina naturala devine tangibila in spatiul care trebuie sa fie amenajat, iar utilizatorii sunt cei care o proiecteaza si o experimenteaza, intelegand astfel cum, prin lumina, spatiul se transforma.

 

VELUX ofera o gama completa de produse si servicii care vin in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor. De la ei am cumparat rulouri decorative, parasolare si ferestrele de mansarda de cea mai buna calitate.

VELUX mi-a oferit un ghid complet, pas cu pas, al procesului de mansardare.

 • inainte de renovare
 • peretii despartitori
 • instalarea ferestrelor de mansarda
 • instalarea ramelor de etansare
 • invelitoarea
 • consolidarea peretilor si reteaua electrica
 • termoizolarea ferestrelor de mansarda
 • captuseala interioara
 • termoizolarea si acoperirea peretilol
 • zugravirea peretilol
 • grinzile aparente
 • pardoseala
 • scara de acces

GATA DE MUTARE

Mai multe informatii de la Velux pe pagina lor de facebook.com.

Be the first to comment on "Mansarda: atelier de pictat"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16