mansarda si beneficii ei

Constructia unei case este fara doar si poate una dintre cele mai importante actiuni din viata unui om, motiv pentru care trebuie sa fie facuta cu cea mai mare atentie. Una din cele mai importante decizii cand vine vorba de constructia casei este daca trebuie sa optezi pentru pod, terasa sau pentru mansarda.

Toate variantele  au avantaje si dezavantaje, insa mansarda prezinta cele mai multe  beneficii.

Iata de ce ar trebui sa optezi pentru constructia unei mansarde in detrimentul unui pod:

  • Este o solutie foarte cocheta pentru camere de locuit. Cu siguranta mansarda iti va aduce aminte de vacantele la munte si te va face sa te simti excelent;
  • Este  mai ieftin sa construiesti o mansarda in detrimentul unui etaj. Practic, mansarda va juca si rolul de pod si rolul de etaj. Desi exista riscul sa prezinte un oarecare disconfort termic, daca se face o mansardare de calitate si se izoleaza foarte bine acoperisul si peretii, frigul nu isi va face simtita prezenta;
  •   Pentru o casa cu mansarda se plateste un impozit mai mic. Cu siguranta fiecare miscare in constructia unei case reprezinta o cheltuiala. Cheltuiala nu se opreste nici dupa terminarea constructiei, deoarece va trebui sa platesti numeroase impozite, taxe si costuri de intretinere. O casa cu mansarda va necesita un impozit  mai mic decat o casa cu etaj si cu acoperis.
  • Iluminarea mansardei se face mult mai interesant si natural. Spre deosebire de celelalte zone ale casei, lumina mansardei intra aproape perpendicular, ceea ce da o senzatie foarte deosebita;
  • Pozitionarea la ultimul etaj a mansardei ofera beneficii precum: liniste, priveliste, relaxare, retragere, concentrare. Acolo te vei relaxa prin activitatile tale favorite sau te vei putea concentra mai bine asupra proiectelor personale.

Per total, alegerea unei mansarde este fara doar si poate o alegere inspirata in momentul in care construiesti o casa, sau in momentul in care vrei sa reamenajezi vechiul pod.

Pentru renovarea podului, transformarea in mansarda, amenajarea mansardei, compania VELUX vine in ajutor.

VELUX Romania este o companie de vanzari care comercialieaza ferestre de mansarda, produse de montaj, rulouri decorative si parasolare, tuneluri solare, in Romania si in Republica Moldova.

Compania VELUX a lansat o aplicatie ce le ofera proprietarilor de case sansa de a proiecta design-ul propriei camere, vizualizand efectele reale ale luminii naturale, prin intermediul unei simulari 360 si in realitate virtala. Aplicatia MyDaylight VELUX te poate inspira decisiv in procesul de renovare si constructie a locuintei tale.

Aplicatia MyDayling este un mare ajutor pentru oricine are in vedere reamenajarea podului ori transformarea lui intr-un spatiu de locuit.

VELUX ofera o gama completa de produse si servicii care vin in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor.

Mai multe informatii despre VELUX pe pagina lor de facebook.

Be the first to comment on "mansarda si beneficii ei"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16