mansarda: VELUX

Cuplu tanar ce va confruntati cu un buget limitat cand vine vorba de achizitia unei locuinte? Vi s-a marit familia, au aparut noi membrii, locuinta existenta a devenit neincapatoare? Ai nevoie de un loc linistit, izolat de restul casei, unde te poti concentra sau relaxa cel mai bine?

Renoveaza podul nelocuit, transforma-l intr-o frumoasa mansarda.

  • Renovarea podului si amenajarea lui intr-o mansarda primitoare este cea mai potrivita pentru cuplu, datorita pretului mult mai accesibil.
  • Extinderea spatiului de locuit prin utilizarea podului casei este o alegere mai economica. Mansarda poate deveni locul ideal pentru amenajarea camerei copilului, spatiul de sub pantele acoperisului pot deveni lumea lor de basm.
  • Spatiul de la mansarda incurajeaza creativitatea si libertatea de exprimare, poate fi transformat in biroul tau special
  • Pozitionarea la ultimul etaj a mansardei ofera beneficii precum: liniste, priveliste, relaxare, retragere, concentrare. Acolo te vei relaxa prin activitatile tale favorite sau te vei putea concentra mai bine asupra proiectelor personale.

Executia unei mansarde este mai rapida decat in cazul constructiei unei noi locuinte, intre doua si patru saptamani, infrastructura utilitara fiind existenta iar autorizatiile de construire se elibereaza intr-un timp mult mai scurt. Mansardarea ajuta la o mai buna izolare termica a locuintei.

In plus, iesi pe profit, mansardarea unei locuinte creste valoarea proprietatii cu 15% .

Costul redus de constructie este unul din principalele motive pentru care proprietarii de imobile se orienteaza catre realizarea unei mansarde.

Ferestrele reprezinta aproape 20% din investitia intr-o mansarda, fiind piese importante in conditiile in care asigura iluminarea incaperii si aerisirea acesteia.

 

Pentru renovarea podului, transformarea in mansarda, amenajarea mansardei, Compania VELUX vine in ajutor.

VELUX Romania este o companie de vanzari care comercializeaza ferestre de mansarda, produse de montaj, rulouri decorative si parasolare, tuneluri solare, in Romania si in Republica Moldova.

VELUX Romania face parte din Grupul International VELUX care detine companii de vanzari si productie in peste 40 de tari in care lucreaza angajati din intrega lume. Compania VELUX Romania a fost inregistrata in 1997.

Timp de 75 de ani, Grupul VELUX a creat conditii mai bune de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei.

Compania VELUX a lansat o aplicatie ce le ofera proprietarilor de case sansa de a proiecta design-ul propriei camere, vizualizand efectele reale ale luminii naturale , prin intermediul unei simulari 360 si in realitate virtala. Aplicatia MyDaylight VELUX te poate inspira decisiv in procesul de renovare si constructie a locuintei tale.

Aplicatia MyDayling este un mare ajutor pentru oricine are in vedere reamenajarea podului ori transformarea lui intr-un spatiu de locuit.

Aceasta aplicatie, care utilizeaza tehnologia avansata de gaming, este gratuita si ofera posibilitatea de a surprinde efectele luminii naturale asupra casei.

MyDayling este prima aplicatie prin care lumina naturala devine tangibila in spatiul care trebuie sa fie amenajat, iar utilizatorii sunt cei care o proiecteaza si o experimenteaza, intelegand astfel cum, prin lumina, spatiul se transforma.

VELUX ofera o gama completa de produse si servicii care vin in intampinarea nevoilor si cerintelor clientilor.

Mai multe informatii despre VELUX pe pagina lor de facebook.

 

Be the first to comment on "mansarda: VELUX"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16