B12 Vital, supliment necesar corpului

Corpul incearca sa vorbeasca cu tine, incearca sa iti spuna daca ceva este in neregula, daca mai are nevoie de ceva. Tu stii sa il asculti?

 

Cu hrana procesata de azi, e usor sa ne alegem cu o carenta de vitamine, fie pentru ca nu consumam suficient din alimentele care trebuie, fie pentru ca nu absorbim cum trebuie nutrientii, din cauza unor probleme digestive, spune dr. Susan Blum, fondatoare a Blum Center for Health si autoare a cartii The Immune System Recovery Plan.

 

E posibil ca organismul sa aiba nevoie de vitamine. Descopera ce semnale de atentionare iti trimite.

  • anemie, dificultate la mers, dificultate la mers, piele ingalbenita, senzatii de oboseala, slabiciune, amorteala

deficit de vitamina B12

Vitamina B12 este un nutrient esential dintre cei opt din complexul de vitamine B. La fel ca cele mai multe vitamine, B12 nu poate fi produsa de catre organism, trebuie sa fie obtinuta din alimente sau suplimente.

Vitamina B12 se gaseste aproape exclusiv in alimente de origine animala, cum ar fi pestele, carnea, fructele de mare, produsele lactate, ouale. 

Persoanele vegetariene si vegane sunt cele mai expuse de a nu beneficia de un aport alimentar zilnic optim de vitamina B12. Acestia au nevoie de un consum suplimentar de vitamina B12 pentru ca organismul lor nu absoarbe suficient aceasta vitamina.

 

 

Compania germana WORWAG Pharma, o companie germana cu renume bun pe piata, a produs suplimentul alimentar B12 Vital un supliment cu vitamina B12.

Persoanele care tin post, vegetariene si vegane trebuie sa  apeleze la acest inlocuitor de sinteza, la suplimentul alimentar B12>>ANKERMANN<< Vital, pentru ca organismul sa nu aiba de suferit.

Acesta ajuta in cazul senzatiei de extenuare, imbunatateste calitatea somnului, reduce oboseala inexplicabila, alunga starile de neliniste si iti readuce bucuria de a fi fericit.

Produsul B12  ››ANKERMANN‹‹ Vital se gaseste in principalele lanturi de farmacii din tara. Acest supliment alimentar B12 Vital este o foarte buna varianta la care putem apela in cazul vitaminei B12.

B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital, este un supliment alimentar care contine 100 µg de vitamina B12 sub forma de  metilcobalamina. Luat in mod regulat contribuie la necesarul de vitamina B12.( se recomanda 1 comprimat pe zi).

B12 Vital inseamna energie, pofta de viata, sanatate fizica si mintala excelenta.

Ai grija de corpul tau: consuma B12 Vital.

Be the first to comment on "B12 Vital, supliment necesar corpului"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16