dubai, un ghid complet, informatii, noutati

Tot ce este in Dubai este cel mai mare ori cel mai inalt si crede-ma: este cel mai frumos. Daca ajungi in Dubai acestea sunt locuri care trebuie sa le vizitezi:

Burj Khalifa

Burj Khalifa (Turnul Khalifa),denumit anterior Burj Dubai ), este un zg din dubai, cea arie-nori mai înaltă cladire construită vreodată de om, măsurând 828 m înălțime.

Poti sa iei cina sau sa bei o cafea la etajul 124-125, cumpara-ti biletele de vizita online si din timp. Daca nu, trebuie sa stai la coada pentru bilete mai mult de 2 ore.

 

 

fantana care danseaza

 

Fantana dansatoare este aproape de Burj Khalifa. 

 

gradina miraculoasa

 

cel mai mare mall din lume

Burj Al Arab, cel mai scump hotel de 7 stele din lume

Nu exista nicio indoiala ca Burj Al Arab este una dintre minunile din Dubai. El este de asemenea si cel mai scump hotel de 7 stele din lume. Gazduind unele dintre cele mai scumpe camere de hotel, el este si cea mai scumpa constructie din lume. Inalt de 321 de metri, Burj Al Arab este a patra constructie ca inaltime, la nivel mondial. Avand forma unei panze de corabie, acest colos se remarca nu numai prin inaltime. Exista controverse daca el este intr-adevar un hotel de 7 stele, dar in ce priveste luxul pe care il ofera, acesta este indubitabil. Din acest punct de vedere, Burj Al Arab nu are rival.

Hotelul de 7 stele se afla pe o insula artificiala, aflata la 300 de metri in largul plajei Jumeirah, inaltandu-se ca un adevarat miracol creat de mana omului. Designul sau asemanator unei panze de corabie semnifica revenirea la istoria maritima bogata a acestor locuri, forma in sine fiind o creatie moderna si avangardista.

 

Be the first to comment on "dubai, un ghid complet, informatii, noutati"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16