aniversare de 50 de ani cu Galbena de Odobești

Inca 5 ani si voi implini 50 de ani…. Nici nu-mi vine sa cred cum au trecut atatia ani, sa-mi para rau pentru ca sunt multi si am imbatranit sau: sa ma bucur pentru ca sunt sanatoasa si ma simt tanara, prefer a doua varianta.

Trecerea anilor nu trebuie sa ma sperie. Dupa ce implinesc 50 de ani, trebuie sa ma bucur de maturitatea mea si de compania celor din jur. Este o perioada in care trebuie sa infrunt noi provocari si sa regandesc multe aspecte ale vietii. Inainte de toate, vreau sa subliniez ca orice varsta poate fi minunata, atat timp cat am o atitudine pozitiva, curajoasa si entuziasta.

Indiferent ca este vorba de un test psihologic, un sondaj sau un studiu de piata, vocea populatiei de sex feminin lanseaza un mesaj clar: la 50 de ani, doamnele incep o viata noua, de multe ori mai bogata si stimulata decat cea dinainte.

Vazand si ascultand despre viata parintilor, bunicilor si prietenilor mai invarsta, am ajuns la concluzia ca viata incepe la 50 de ani. La aceasta varsta suntem aranjati, la casa noastra, copiii sunt mari si la casa lor, acum trebuie sa avem grija numai de noi si de sanatatea noastra, putem sa mergem in excursii, sa ne relaxam si distram.

Cum o sa-mi aniversez ziua de nastere la 50 de ani???

Tort, lumanari, prieteni si muzica. Cam asa ar decurge o zi aniversara normala. Dar aniversarea de 50 de ani a mea vreau sa fie diferita. Sa am o zi aniversara magica care sa ma marcheze, sa-mi staruie in amintire, o zi care sa nu o uit niciodata.

Uite asa, chiar daca anii se aduna, intr-un parc de distractii ma voi simti din nou copil. Sa ma distrez, sa fac tot ce imi trece prin cap, sa fac ocolul lumii cu roller-coastere, trenulete, si tot felul de nebunii ce imi pot da lumea peste cap si pentru o zi sa uit cum e sa fiu adult. Seara sa mananc la un restaurant micut si rustic, sa beau un  vin din brandul Galbena de Odobesticare la randul sau anul acesta, in 2018 implineste 50 de ani.

 

Soiul Galbena de Odobesti are o istorie indelungata, fiind unul dintre cele mai vechi soiuri de vita de vie cultivate din Romania. Vinul obtinut din acest soi de struguri este un vin plin de prospetime, racoros, din care razbat delicate arome florale. Un vin sec, usor, vioi care lasa in cavitatea bucala o senzatie placuta de proaspat si de racoare. De obicei, vinurile din soiul Galbena de Odobesti se consuma tinere, adica in primul lor an de viata.

Vincon Romania este unul dintre cei mai mari producatori de vinarsuri din Romania. Infiintata în anul 1949, compania detine astazi peste 1.500 hectare cultivate cu vită de vie. Printre brandurile de vin din portofoliul Vincon sunt Galbena de Odobesti, Sigillum Moldaviae, Mirabilis Machina, Ambrosio, Rosé Far Niente, Vinoteca, Comoara Pivnitei, Oenoteca, Egregio, Rosé Vérité, Beciul Domnesc Grand.

Cu ocazia aniversarii de 50 de ani a vinului Galbena de Odobesti, Vincon a restilizat eticheta produsului si a lansat o editie speciala prin care sa sarbatoreasca evenimentul, Galbena de Odobesti- Editie Aniversara.

                                   Cum arata aniversarea ta de 50 de ani?

 

Be the first to comment on "aniversare de 50 de ani cu Galbena de Odobești"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16