Despre Paradise Bay Resort Cirkewwa Malta

Dupa ce am cautat si citit despre cazare si hoteluri in Malta, in sfarsit am ales Paradise Bay Resort Hotel. Si… DA, am facut o alegere foarte buna.

Este situat cu vedere la insulele pitorești sora de Gozo și Comino si inconjurat de apa limpede a mediteranean fiind astfel o vacanță ideală pentru toate varstele mai ales pentru familii si persoane care vreau relaxare si liniste.

Hotelul ofera aproape 300 de camere, toate cu balcoane cu vedere la mare, iar unele cu vedere la sud cu vedere la golf. Are 3 piscine exterioare cu apa de la mare cu terase si sezloguri si o piscina interioara cu apa incalzita in lunile de iarna. Am avut si o sauna și jacuzzi deci o baza ideala pentru a ne relaxa atat in ​​exterior, cat si in interior.

 

Hotelul ofera si un restaurant (mancarea este super buna) si cateva baruri un teren de tenis si internet gratis. Daca vrei sa vizitezi alte locuri din Malta, Gozo, Comino poti sa inchiriezi masina (am grija, in Malta se circula pe partea stanga ca in Anglia). Daca nu inchiriezi masina poti merge oriunde doresti cu autobuz. O statie de bus este exact langa hotel.

Inca ceva care este foarte important in Malta: plaja. In Malta sunt plaje destu de multe dar aproape toate sunt pietriase cu stanci doar cateva sunt cu nisip. Aici, la Paradise Bay am avut noroc de o plaja cu nisip, a compexului.

La doar cateva minute pe jos este Ferry Terminal Cirkewwa de unde poti sa feribotul si sa vizitezi frumoasa insula Gozo.

 

Toate barcile de feribot sunt foarte moderne si sigure.

  • un bilet pentru adulti dus-intors – 4,65 euro.
  • copii 3-12 – 1,15 euro.
  • copii sup 3 ani gratis
  • masina standard si sofer- 15,70 euro
  • motociclete si sofer –8,15 euro
  • biciclete standard  – 1,15 euro

Vrei un sejur in care sa ai parte de relaxare, plaja (cu nisip), mancare buna si o priveliste superba iti recomand Paradise Bay Resort.

Be the first to comment on "Despre Paradise Bay Resort Cirkewwa Malta"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16