cazare, vizitat, despre Malta, o frumoasa excursie la St. Julian’s

Pentru prima data am fost in Malta. Ne-am hotarat sa mergem in Malta de reveionul 2017-2018, mai ales pentru temperatura de acolo, care a fost 18-19 grade. Am cumparat biete de avion ieftine, am mers cu wizzai din Cluj (cu doar 200 lei dus-intors). Cazare am cautat destul de mult, am citit despre statiuni si orase din Malta si in sfarsit ne-am decis (eu si sotul), la statiunea St. Julian’s,  Hotel The St George’s Park3*. Cazare am cumparat de pe booking.com.

St. Julian’s este un oras din regiunea centrala a Maltei situat de-a lungul coastei, la nord de capitala tarii Valletta.

De la aeroport am luat autobuzul X1 pana la St. Julian ‘s unde ne-am cazat la Hotel The St George’s Park3*. Poti sa inchiriezi masina daca te descurci sa conduci pe partea stanga (ca si in Anglia).

Hotelul este un complex mare, tip comunist, cu un miros destul de rau iar camera destul de saraca, cu mobila putina si veche si miros statut. Noroc ca nu am prea stat la hotel pentru ca am avut ce sa vizitam. Data viitoare o sa ma cazez in Sliema, o statiune frumoasa sau in capitala Valletta (aici cazarea este mai scumpa) dar merita.

Totusi daca nu vrei sa conduci, nu inchiriezi masina sa nu iti faci probleme, Malta este o insula destul de mica si are foarte multe autobuze care circula pe toata insula. Daca circuli cu autobuz totusi, vei pierde ceva timp pentru ca statiile sunt foarte aproape, iar autobuzul se opreste la toate.

Un bilet costa 2 euro iar pe timp de iarna 1,50 euro si cu el poti merge si schimba, timp de 2 ore cu orice autobus vrei.

Am vizitat si mi-a placut:

capitala Valletta

Popey Village

Plaja rosie din Gozo

Poarta Sarutului – care nu mai exista

Xlokoko

Be the first to comment on "cazare, vizitat, despre Malta, o frumoasa excursie la St. Julian’s"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16