Borsec campioana brandurilor romanesti

Cel mai puternic brand romanesc pentru mine? Este un brand romanesc de prestigiu cu traditie, care are in spate o istorie bogata si este apreciat de peste doua secole.

Acesta este  Borsec, un brand 100% romanesc cu traditie de peste 212 ani. Apa minerala Borsec este apreciata de peste doua secole atat in tara cat in strainatate si isi poarta cu mandrie titlul Regina Apelor Minerale acordat de Viena in 1873.

Borsec este campioana brandurilor romanesti si este o marca iubita si pretuita de consumatori.

Potrivit topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, realizat anual de revista Biz impreuna cu Unlock Market Research, Borsec se mentine si anul acesta in fruntea clasamentului, a fost ales pentru inca odata cel mai puternic brand romanesc. Topul il poti consulta aici.

Intitulat BranRo, aflat la cea de a noua editie, masoara puterea marcilor romanesti din perspectiva investitiei de incredere si afectivitate care le este acordata de consumatori, fara a lua in calcul indici financiari si comerciali.

 

Marca Borsec este in egala masura oras, statiune si apa minerala, binecunoscuta in tara si strainatate, exportata in tari precum SUA, Germania, Canada, Australia sau Spania si lider pe piata in Romania.

Borsec se mentine in top nu doar prin traditia si vechimea sa pe piata, ci si prin faptul ca este o marca 100% romaneasca, fara capital strain.

Da, vorbim despre apa, lichidul esential supravietuirii, apa element esential pentru sanatate.

Pentru sanatate, energie si pofta de viata este necesar sa consumam apa, o apa curata, pura, sanatoasa, naturala, fara paraziti si fara microorganisme patogene. Exact cum este apa minerala naturala Borsec, care este o apa minerala nr 1 in ceea ce priveste calitatea.

Apa minerala naturala Borsec s-a nascut in izvoarele din nord-este ale Romaniei, in depresiunea Borsec din judetul Harghita. Inceputul imbutelierii industriale a apei minerale a fost in anul 1806 dar istoria apei a inceput mult mai in urma, inca de pe vremea romanilor, cand apa Borsec a devenit faimoasa datorita proprietatilor sale.

In secololul XVIII-lea, Borsecul era renumit ca statiune balneo-climaterica datorita calitatilor terapeutice ale apelor minerale. Turistii din tara si strainatate veneau an de an pentru a se bucura de bai, de vestitele impachetari cu namol sau de terapia cu apa minerala.

De-a lungul secolelor, apa minerala Borsec a fost oaspetele de onoare al celor mai prestigioase curti europene, precum Viena, Paris, Budapesta sau Berlin.

Imparatul Franz Joseph primea la Curtea de la Viena apa minerala de la Borsec in butoaie. In 1873, el i-a acordat Medalia de Aur si a incoronat-o cu titlul de Regina a Apelor Minerale. Aceasta a fost prima medalia pe care Borsec a primit-o si a reprezentat inceputul unui lung sir de premii.

 

In 2004, Borsec a primit titlul de Cea Mai Buna Apa Minerala din Lume, la cea mai importanta competitie de profil care are loc in Statele Unite.

Recunoasterea internationala a acestui veritabil brand romanesc a venit si in 2006, cand Borsec a primit doua titluri remarcabile, cel de Trusted Brand si cel de Superbrand.

Apa minerala Borsec, reprezinta cu adevarat una dintre cele mai generoase si valoroase bogatii ale naturii.

 

Be the first to comment on "Borsec campioana brandurilor romanesti"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16