B12 Vital- energie, pofta de viata, sanatate fizica si mintala

Pe masura ce se schimba anotimpurile, corpurile noastre devin susceptibile la deficiente in sezonul rece. Perioada de trecere la sezonul rece scade iminitatea organismului.

Pentru a evita complicatiile si de bolile sezonului rece, una dintre cele mai simple si mai eficiente modalitati de a proteja organismul este sa ne intarim sistemul iminitar prin adoptarea unei alimentatii bogate in vitamine, antioxidanti si minerale. Trebuie sa pregatim organismul pentru vremea capricioasa si nivelul redus de lumina naturala din sezonul rece, perioada in care energia si imunitatea sunt scazute.

Vitaminele joaca un rol important in alimentatie, organismul trebuie sa beneficieze de toate vitaminele de care are nevoie, pentru o functionare cat mai buna.

Toamna este sezonul care ne ofera o bogata paleta de alimente proaspete de care trebuie sa ne folosim pentru a asimila nutrientii necesari.

Majoritatea vitaminelor le putem obtine din fructe si legume, exceptie face vitamina B12, deoarece este singura vitamina ce se gaseste aproape in exclusivitate in alimente de origine animala, cum ar fi pestele, carnea, fructele de mare, produsele lactate, ouale.

Vitamina B12 este un nutrient esential dintre cei opt din complexul de vitamine B. Corpul uman nu poate produce Vitamina B12 de unul singur, acesta trebuie sa fie obtinuta din alimente sau suplimente.

Este foarte important ca organismul nostru sa primeasca vitamina B12 in cantitate pozitiva, deoarece aceasta este esentiala pentru functii vitale.

Vitamina B12 ajuta la dezvoltarea sistemului nervos, producerea de globule rosii din sange, imbunatateste performanta psihica si fizica, impiedica aparitia unor afectiuni cardiovasculare, stopeaza acumularea de grasimi pe ficat si previne ateroscleroza.

Cu hrana procesata de azi, este usor sa ne alegem cu o carenta de vitamine, fie pentru ca nu consumam suficient din alimentele care trebuie, fie pentru ca nu absorbim cum trebuie nutrientii.

Deficit de vitamina B12 – senzatii de oboseala anemie, memoria slaba, pielea ingalbenita, dificultate la mers.

Persoanele vegetariene si vegane sunt cele mai expuse de a nu beneficia de un aport alimentar zilnic optim de vitamina B12. Acestia, persoanele invarsta si gravidele au nevoie de un consum suplimentar de vitamina B12 pentru ca organismul lor nu absoarbe suficient aceasta vitamina.

Persoanele care tin post, vegetariene si vegane trebuie sa fie foarte atente, este necesar sa se apeleze la un inlocuitor de sinteza, la suplimentul alimentar B12>>ANKERMANN<< Vital, pentru ca organismul sa nu aiba de suferit.

Suplimentul B12 ANKERMANN Vital, este produs de WORWAG Pharma, o companie germana cu renume foarte bun in piata. Produsul se gaseste incepand cu sfarsitul anului 2017, in principalele lanturi de farmacii din tara. Acest supliment alimentar  B12 Vital este o foarte buna varianta la care putem apela in cazul vitaminei B12.

Consumul de B12 Vital asigura, astfel, necesarul zilnic de vitamina B12, contribuind la imbunatatirea capacitatii fizice si psihice.

B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital, este un supliment alimentar care contine 100 µg de vitamina B12 sub forma de  metilcobalamina. Acest supliment ajuta in cazul senzatiei de extenuare, reduce oboseala inexplicabila, alunga starile de neliniste si imbunatateste calitatea somnului. Luat in mod regulat contribuie la necesarul de vitamina B12.( se recomanda 1 comprimat pe zi).

B12 Vital inseamna: energie, pofta de viata, sanatate fizica si mintala excelenta.

 

Be the first to comment on "B12 Vital- energie, pofta de viata, sanatate fizica si mintala"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16