B12 Vital, sanatate, energie toamna

Frunzele copacilor s-au transformat din verzi in galbene, maro, portocalii si-au inceput sa cada, ziua e din ce in ce mai scurta iar noaptea tot mai lunga, caldura de afara a incetat si-a inceput sa fie tot mai frig, a venit toamna.

Un sezon ce ne ofera o bogata paleta de fructe si legume pe care nu trebuie sa o ratam. Organismul nostru are nevoie de vitamine si proteine pentru a lupta impotriva frigului.

Pentru a ne apara mai bine de frig si de consecintele bolilor din sezonul rece, pe langa imbracamintea groasa, mancarea buna, sanatoasa este, de asemenea, un aliat eficient. Fructele, legumele de sezon, carnea sunt unele alimente ce furnizeaza organismului un aport adecvat caloric si da un impuls pentru metabolismul energetic, pentru a produce mai mult caldura.

Mancarea bogata in vitamine contribuie la intarirea sistemului imunitar. Trecerea prin anotimpul rece, necesita un buchet de vitamine, fier, magneziu si proteine pentru a evita frigul si oboseala. Este recomandat sa ne concentam asupra fructelor si legumelor sezoniere.

Majoritatea vitaminelor le putem obtine din fructe si legume, exceptie face vitamina B12, deoarece este singura vitamina ce se gaseste aproape in exclusivitate in alimente de origine animala, cum ar fi pestele, carnea, fructele de mare, produsele lactate, ouale.

Suplimentele alimentare pot face diferenta uneori, cand organismul este vulnerabil, vitaminele din dieta nu sunt suficiente. Aici te ajuta suplimentele alimentare, aceste produse miracol cum este B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital.

B12 Vital este un supliment alimentar care conține 100 µg de vitamina B12 sub formă de metilcobalamină.

Suplimentul B12 ANKERMANN Vital, este produs de WORWAG Pharma, o companie germana cu renume foarte bun in piata. Produsul se gaseste incepand cu sfarsitul anului trecut (2017), in principalele lanturi de farmacii din tara. Acest supliment alimentar  B12 Vital este o foarte buna varianta la care putem apela in cazul vitaminei B12.

B12 Vital ajuta in cazul senzatiei de extenuare, reduce oboseala inexplicabila si imbunatateste calitatea somnului. Alunga starile de neliniste si readuce bucuria de a trai. Consumul de B12 Vital asigura necesarul zilnic de vitamina B12 care furnizeaza suficienta energie atat pentru eforturile fizice cat si pentru cele intelectuale.

 

 

Be the first to comment on "B12 Vital, sanatate, energie toamna"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16