Apa Aquatique pura sanatate

Apa este un element esential pentru supravietuirea si sanatatea organismului nostru, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica. Apa este importanta si necesara pentru mentinerea sanatatii corpului uman.  Nutritionistii recomanda apa in fiecare dieta, medicii spun ca este obligatoriu sa bem minim doi litri de apa pe zi iar instructorii de fitness la fiecare 10 minute de efort.

Mai mult decat orice altceva organismul are nevoie de hidratare, apa este esentiala organismului. Daca fara mancare un om poate supravietui chiar si 40 de zile, fara apa organismul cedeaza dupa numai trei zile, afirma medicii. Apa ajuta la buna functionare a organismului, la scaderea in greutate si la mentinerea unei mase corporale adecvate.

Ne ajuta sa scadem in greutate, ne pastreaza pielea ferma, face parul sa straluceaasca, ne imbunatateste digestia, previne senzatia de oboseala si ne revigoreaza creierul.

Stiati ca:

 • apa reprezinta in medie 75% din masa corporala a unui sugar, 60 la suta din cea a unui adult si 50 la suta la varstnici.
 • pentru o buna functionare, corpul necesita minim  2 litri de apa pe zi pentru a evita deshidratarea, insa pentru fiecare persoana in parte pot exista diferente semnificative, in functie de varsta, greutate si alti factori;
 • necesarul zilnic al mamelor care alapteaza poate atinge 3-4 litri pe zi;
 • un sugar are nevoie de trei ori mai multa apa decat un adult raportat la greutatea corpului;
 • reinnoirea apei in corpul uman se face in ritm de 15 la suta pe zi la un sugar si de trei-cinci la suta pe zi la un adult, astfel ca cel dintai isi inlocuieste intr-o saptamana intrega apa din corp, in timp ce la un adult dureaza patru-cinci saptamani.

apa 

 • este lubrifiant pentru articulatii, aceasta constituind aproximativ 80% din lichidul care sudeaza intregul mecanism articular;
 • ajuta la hidratarea organismului;
 • permite echilibrarea temperaturii corpului;
 • reprezinta suportul digestiei, metabolismului, secretiilor si eliminarii toxinelor;
 • lubrifiaza incheieturile si organele, dizolva solidele si asigura nutrientii pentru fiecare celula din corp;
 • este cea mai sanatoasa bautura, este un elixir care mentine mintea alerta.

Pentru copiii mici si pentru sugari, consumul unei cantitati suficiente de lichide este esential pentru sanatate. Cantitatea apei ingerate de bebelusi este esentiala deoarece acestia au un metabolism accentuat si greutatea lor corporala consta in mare parte din apa.

Trebuie folosita o apa care are un continut scazut de minerale, pentru a proteja organismul copilului de incarcarea excesiva cu minerale. Reglementarile la nivelul societatilor de pediatrie europene recomanda concentratii de sodiu din apa destinata hranirii si hidratarii bebelusului mai mici de 20 mg/L.

Corpul uman are nevoie de apa care nu contine prea multa sare sau alte impuritati. Va recomand Apa minerala naturala Aquatique pentru consumul zilnic al intregii familii in special pentru sugari si cei mici.

Apa oligominerală  Aquatique este cea mai recomandata apa pentru sugari si copii mici , aceasta indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de cei mici,are o compozitie echilibrata si o mineralizare redusa, de 104 mg/l, (continutul recomandat de minerale al apei fiind sub 120 mg/l) deci, Aquatique are un continut extrem de scazut in sodiu.

Potrivit topului celor mai bune produse pentru copii, apa Aquatique a fost desemnata in 2017, (pentru al doilea an consecutiv) , castigatoare la categoria Apa minerala plata pentru sugari si copii mici in cadrul topului realizat de revista Forbes Romania.

Gala Forbes – Brands for Kids

Au votat 1000 de mămici: Aquatique este cea mai bună apă pentru cei mici! Mulțumim pentru premiu! 🙂

Posted by Aquatique on Wednesday, 29 November 2017

 

Apa minerala naturala plata Aquatique poate fi consumata zilnic, astfel incat sa asigure un nivel optim de hidratare, deoarece are un continut redus de saruri minerale si poate fi folosita ca atare sau pentru pregatirea hranei bebelusilor si copiilor (nu necesita fierbere), aceasta indeplineste criteriile  de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de bebelusi si copii, fiind o apa cu grad scazut de minerale.

Apa naturala Aquatique este:

 • recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru hrana bebelusilor si consumul frecvent al intregii familii;
 • recomandata pentru prepararea hranei destinate sugarilor de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu;
 • recomandata pentru consumul zilnic al intregii familii, continutul redus de minerale este optim pentru hidratarea si purificarea organismului;
 • indicata in dietele fara sare, continutul redus de sodiu ajuta la buna functionare a organismului.

Apa este cel mai important constituent al organismului nostru, ea are un rol esential in intretinerea vietii. Fara apa nu ar putea exista viata.

Mai multe informatii despre apa minerala naturala Aquatique aici

Aquatique = Sanatate Pura

 

Be the first to comment on "Apa Aquatique pura sanatate"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16