Doneaza pentru a salva viata

Vino si tu sa fii alaturi de Cristina Romanescu. Cine e Cristina?  O frumoasa copila, din Botosani, de numai 7 anisori care este o micuta luptatoare si are poveste trista.

Cristina era un copil perfect normal cu o copilarie fericita alaturi de parintii ei pana cand,intr-o zi a avut o banala cazatura  la sanius in ianuarie 2018 de atunci viata lor s-a schimbat radical. In urma cazaturii burtica Cristinei incepuse sa se umfle, avea dureri si atunci parintii au mers la spital, acolo in urma unui ecograf au aflat cea mai crunta veste, in data de 31.01.2018 la spitalul de copii Botosani, a fost diagnosticata cu Hepatoblastom de gradul 4, cancer la ficat. Cristina avea o tumora de dimenesiuni foarte mari, din acel moment a fost transferata de urgenta la Iasi unde a urmat 11 sedinde de chimioterapie in tot acest timp taticul pentru a putea fi alaturi de fetita sa si-a transformat masina in casa, s-a mutat in fata spitalului, povestea cu lacrimi in ochi ca cea mai fericita zi a fost cand Cristina s-a trezit dupa operatia pentru biopsie.

 

Din nefericire, in Romania – la Spitalul din Iasi, acolo unde a fost internata copila – doctorii au spus ca nu exista aparatura necesara pentru tipul de interventie pe care trebuie s-o suporte Cristina!

 

 

Be the first to comment on "Doneaza pentru a salva viata"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16