Larnaca , Cipru o Minunata Statiune

Este 1 iunie , acum m-am intors din frumosul sejur din Larnaca  .

A fost o frumoasa excursie in Cipru . Desi merg in fiecare an in Larnaca si in Ayia Napa , tot gasesc noutati cand ajung acolo .si intotdeauna noutatile sunt  interesante si placute , asa a fost si acum .

Am cumparat bilete de avion prin site-ul  wizzair.com Cluj Napoca -Larnaca-Cluj  Napoca si cazare prin www.booking.com la hotelul San Remo. Hotelul San Remo este un hotel frumusel, curat, are o piscina si un restaurant si este situat la 1.5 km de centrul orasului.

Cateva idei cum sa iti petreci vacanta in Larnaca :

In Larnaca sunt trei paje : Finikoudes este o plaja care e situata in centrul orasului de aproximativ 500 metri lungime . Are un nisip fin , sezloguri , umbrele, vestiare, toalete, salvamari si : baruri, restaurante, hoteluri si cafenele de pe partea cealalta a plajei toate te asteapta sa te relaxezi, sa te bronzezi, sa faci baie sa mananci o mancare traditionala sau sa savurezi un pahar cu vin .

Plaja Finikoudes este perfecta si pentru familii cu copii mici mai ales pentru ca apa nu este adanca chiar de la intrare si micutii se pot balacii in mare.

Oferte Minunat Sejur pret redus

McKenzie e o alta plaja din Larnaca care este situata in apropierea Aeroportului International Larnaca. Plaja este de aproximativ 1 kilometru lungime , este o plaja foarte curata, nisipul este fin cu sezloguri, umbrele ,vestiare toalete, salvamari, cafenele, restaurante tot ce te poate face sa te simti perfect in excursie .

Poti sa inchiriezi pentru o zi:

1 sezlog    =  2.50 euro

1 umbrela = 2.50 euro

Yanathes este o a treia plaja din Larnaca , este o plaja mai indepartata putin de centru orasului si de multimea de turisti . Este o plaja curata  cu nisip fin o zona ideala pentru relaxare si aici sunt multe facilitati si servicii pe plaja , sezloguri , umbrele, toalete si salvamari.

Daca iti plac iahturile si vapoarele poti sa faci o excursie cu vaporul din Larnaca – Ayia Napa –  Famagusta dus-intors . Vaporul face cateva pauze (opriri) pentru a putea face baie pasagerii .

O apa curata, limpede si cristalina cu un albastru superb este marea mediteraniana de aici .

In aceasta excursie poti sa stai sa faci  plaja pe vapor sau la bar sa savurezi o cafea cipriota sau un pahar cu vin, sa asculti muzica locala si sa dansezi sa te distrezi ori sa faci o multime de fotografii . La amiaza se mananca pulpe de pasare la rotisor facute pe vapor in timpul excursiei .


Booking.com

O plimbare cu autobusul descoperit pentru 3 ore este o alta varianta placuta de petrecere a timpului in Larnaca .

Cu autocarul mergi  in o mica excursie si vizitezi cateva biserici , o moschee si Lacul Sarat .

 

Lacul Sarat

Moschee
Booking.com

veltravel.ro mondial-tour.ro

Be the first to comment on "Larnaca , Cipru o Minunata Statiune"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16