trucuri vestimentare , noutati 2020

Nu toate femeile au siluata de model , dar toate femeile vreau sa arate bine si sa fie la moda cu vestimentatia pe care o poarta  . Sunt diverse trucuri care putem sa le folosim pentru a pune in evidenta partile frumoase ale corpului nostru sau pentru a ascunde partile care nu dorim sa se vada .

Va prezint in acest articol cateva trucuri .

Daca esti mai plinuta si vrei sa porti imbracaminte cu imprimeuri cu dungi , poarta dungile verticale sau diagonale ,  (fac sa iti alungeasca vizibil silueta ) vei arata cu cel putin 5 kilograme mai slaba .

.

.

Pentru femeile slabute bluze , rochii , pantaloni , fuste , … cu imprimeu dungi orizontale le arata mai plinute . Daca ai bustul mic si vrei sa arate mai mare poarta in partea de sus imprimeu dungi orizontale.

.           

    .

.

Fustele cu imprimeuri florale .

Fustele cu cat mai diferite  imprimeuri  atrag atentia in partea de jos, astfel  ca ochiul nu are timp sa remarce  talia . Colaceii tai vor trece neobservati.

.

.

Fusta petrecuta .

Este o piesa sic , care sta bine pe orice silueta . O fusta petrecuta iti alungeste silueta , te face sa arati mai slaba si iti arata talia mai subtire .

.

Rochie in A .

Aceasta rochie sta foarte bine pe orice corp  . Este larga , usoara acest stil A curge vaporos pe corp si ascunde ce nu doresti sa se vada  este o rochie  fashion .

.

Volane , dungi

Daca este mai plinuta , evita hainele cu volane , dungile orizontale , evita imprimeurile  , alege dungile verticale sau in diagonala ( acestea micsoreaza optic silueta ) alege rochiile , bluzele drepte (pe linia corpului ), nu mulate .

Peplum

Daca esti mai plinuta , rochiile, fustele , bluzele cu peplum , acest volanas din jos de talie , face sa arate talia mai subtire , ascunde  burtica, si sunculitele.

Pentru tipele slabute , acest vestiment cu peplum  , aduce avantaje : ascunde partile corpului care nu are forme . Acest volanas face sa arate corpul mai feminin , cu forme mai evidente .

.
Booking.com

Be the first to comment on "trucuri vestimentare , noutati 2020"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16