Provocarile personajelor THUNDERCATS RAGETUL

Frumosul serial animat ThunderCats Ragetul, va debuta pe 18 mai la postul Cartoon Network.

Incepand din 18 mai serialul Thundercats Ragetul se difuzează de luni până vineri de la ora 16:50 numai la Cartoon Network”.

Serialul de aventura si umor prezintă aventurile lui Lion-O şi a felinelor fulger – Tygra, Panthro, Cheetara, WilyKit şi WilyKat.

Temele principale ale serialului sunt lucrul in echipă și prietenia, iar elementele sale principale sunt personajele grozave, armele, vehiculele și locurile interesante în care aceștia explorează.

Facem cunostinta cu Felinele Fulger! Conduse de curajosul lor lider Lion-O, Felinele Fulger acestea si-au parasit planeta natala, Thundera si s-au stabilit pe al treilea pamant. Minunata lor gasca de eroi, printre care Cheetara, Panthro si Tygra, descopera acum noua planeta si locuitorii ei misteriosi.

Fiecare personaj a pregătit câte o provocare potrivită caracterului și abilităților sale, iar tu poți decide în ce fel și în ce ordine să le rezolvi.

Jocul contine 20 de carti:

  • 3 carti speciale – explică regulile jocului, te vor ajuta să stabilești un calendar al provocărilor și descriu personajele principale;
  • 7 carti cu provocări – fiecare Felina Fulger a pregatit cate o provocare, cartea include si imaginea acestuia, pentru a fi usor de recunoscut cine este cel caruia ii raspunzi la provocare;
  • 10 carti ajutatoare – acestea ofera suport in ducerea la bun sfarsit a provocarilor – ele pot fi si printate, decupate deci se poate scrie pe ele.

Fetitei mele îi plac tare mult cuvintele incrucisate, aventurile, excursiile deci cel mai mult i-a placut:

Provocarea lui Wilikat.

Si-a amintit de frumoasele locuri unde am fost in excursie, unde am colindat prin tara, ce locuri frumose am vizitat,

Provocarea lui Snarf este o alta provocare care i-a placut fetitei mele.

Eroul Snarf a pregatit cuvinte ce sunt foarte importante pentru cultura Felinelor Fulger. Trebuie sa se gaseasca cuvintele cheie, sa fie incercuite sau notate pe o foaie separata.

Tie ce provocari ti-au placut?

Be the first to comment on "Provocarile personajelor THUNDERCATS RAGETUL"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16