de la SIXT SH iti cumperi masina usor si sigur

In Romania sunt achizitionate anual mult mai multe masini second hand decat noi. O masina sh. este avantajoasa ca pret, in general este o masina accesibila. Dar mai important, masina sh. este in majoritatea cazurilor o investitie mai economica. In general masinile isi pierd o mare parte din valoare in primii 2-3 ani de utilizare.

Cand decizi sa iti cumperi o masina second hand, ai deja in minte un model, o masina ideala, pe care ti-ai dorit-o mereu. In final insa, alegerea ta se va indepta spre modelul care se pliaza cel mai bine  pe nevoile tale si pe bugetul pe care esti dispus sa il aloci pentru o masina SH.

Inainte de a iti cumpara o masina trebuie sa urmezi cativa pasi pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere.

1. Stabileste bugetul si prioritatile.

Primul lucru la care trebuie sa te gandesti cand vrei sa iti cumperi o masina este: ce buget ai.

Daca pretul masinii este X, ar trebui ca bugetul alocat masinii sa fie cu macar 10%-15% mai mare. Cand spunem buget, nu ne referim doar la pretul de achizitie, ci la costul total, adica intretinerea, RCA, impozit, combustibil etc.

2. Cat iti permiti sa platesti lunar pe cheltuielile legate de masina.

Cu orice masina vei avea cheltuieli: impozit, combustibil, intretinere, parcari, amenzi etc. Cu cat masina este mai scumpa, cu atat vei cheltui mai mult pe un impozit mai mare, pe costul de revizii si pe asigurari.

Dupa ce ai aflat ce masina iti permiti, pune-ti urmatoarea intrebare: 

3. De unde sa cumperi o masina second hand.

Vezi si cumperi usor de la SIXT ro.

SIXT SH ofera servicii unice pe piata prin transparenta totala, istorie clara si fiabila a masinii, pachetul de garantie cel mai curinzator (garantie de 2 ani din bara in bara, in limita a 30.000 de km) si cel mai bun raport calitate pret.

Cand cumperi o masina de la SIXT SH stai fara griji, deoarece stii deja ca masina respectiva nu a avut decat un singur proprietar. Mai mult, stii si cine a fost acel proprietar si ai acces la intrega istorie a masinii, toate documentele legate de intretinerea si eventualele reparatii ale noii tale masini fiind puse la dispozitia ta.

Masinile de la SIXT SH se vand cu istoric verificat si de multe ori primesti si garantie  si stii ca rulajul din bord e real si primesti cadou primul schimb de ulei.

La www.sixtsh.ro ai o mulțime de avantaje dacă alegi să cumperi o masina, preturile sunt atractive, exista o mare varietate de masini, masinile sunt sigure și primesti garantie pentru o perioada de 2 ani.

De aici se poate cumpara masina atat cu plata cash, cat si printr-o finantare: pentru persoana juridica (SRL/PFA/cabinete medicale si de avocatura/intreprinderi individuale) este disponibila varianta de leasing financiar, iar pentru persoana fizica- creditarea auto.

Sixt SH este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de masini second hand din Romania, oferind clientelei sale servcii unice pe piata.

Doar aici poti sa-ti rezervi online masina second hand care o doresti.

Inca o garantie in plus ca starea tehnica a noii tale masini este ireprosabila este faptul ca achizitionand o masina second hand de la Sixt SH Auto te vei bucura de ea fara batai de cap, vei putea conduce o masina cu ITP-ul valabil cel putin 1 an.

Irezistibil, transparent, de incredere Exclusiv la SIXT SH.

Be the first to comment on "de la SIXT SH iti cumperi masina usor si sigur"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16