Vrei un sejur minunat? Hai la Colibita!!!

Vrei un sejur/ weekend extrem de placut, unde sa te relaxezi, sa iti aduni gandurile si sa iti incarci bateriile? Hai si evadeaza la Colibita!!!

Statiunea turistica Colibita, denumita de unii si “Marea de la Munte” se gaseste in judetul Bistrita-Nasaud, intr-o zona cu cel mai pur aer din tara si este situata in jurul Lacului Colibita, la o altitudine de 900 de metri, fiind o oaza de liniste si relaxare.

Acest frumos lac Colibița, este asezat pe Valea Bistritei, inconjurat de Muntii Bargau si Muntii Calimani din jud. Bistrita-Nasaud, Romania.

Este un loc in care putem sa ne pierdem in linistea si frumusetea naturii, ne desprindem de problemele cotidiene si  ne simtim ca-n paradis. Acolo te  deconectezi total de ritmul zilnic agitat de la oras si esti conectat total cu natura.

Peisajele din acele locuri sunt spectaculoase. Inconjurat de stanci, paduri de brazi si molizi, lacul Colibiţa este paradisul din Valea Bistritei.

.Barajul Colibita/ Montana Resort & Spa

Zona oferă vaste posibilități de destindere pentru iubitorii muntelui in orice anotimp: excursii, drumeții (Taul Zanelor, izvorul de apa minerala Borcut, trasee montane – traseu marcat de 3,5 ore pâna în Vf. Bistricioru, Castel Dracula langa Pasul Tihuta – 1100 m alt), ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit (păstrăv, clean, caras – in lacul Colibita), plimbari cu barca etc.

Vrei un sejur/weekend minunat in mijlocul naturii, aproape de lac, inconjurat de paduri si munti Calimani???

Un loc deosebit, o frumoasa locatie in inima naturii, pe care am descoperit-o de curand si pe care ti-o recomand, este Montana Resort & Spa.

O locatie perfecta pentru o vacanta la munte, un loc minunat in care sa petreci un sejur/weekend departe (sau aproape) de casa. Nu vei pleca dezamagit.

Montana Resort & Spa poate gazdui 42 de persoane, in camere duble, triple și cvadruple, toate cu baie proprie și TV.

Vila dispune si de 2 terase, 1 bar & restaurant, 2 sali pentru servirea mesei, una dintre ele cu videoproiector si ecran de 220 x 200 cm, cealaltă cu TV 150 cm, acces la internet, parcare privata și doua terase.

In centrul Spa Montana te poti relaxa pe deplin: piscina de 9×6 metri incalzita la 30-32 grade C cu o adancime de 1,35 metri, jacuzzi pentru 20 de persoane cu apa incalzita la 36 grade C, sauna cu infrarosu, doua saune cu aburi – una dintre ele cu aromaterapie, grota salina, sauna finlandeza si zona de relaxare.

.Piscina
Jacuzzi Montana Resort & Spa

Restaurantul complexului Montana este disponibil pentru toate mesele. Bucatarul de aici pregateste o mancare foarte buna pe care o poti servi alaturi de un vin bun, un cocktail ori cateva beri reci (perfect mai ales pe timp de vara).
In cadrul pensiunii se pot organiza evenimente corporate – team-building-uri, petreceri private sau mese festive, plimbari cu pontonul mobil, surfbike, foc de tabara, drumetii, plimbari cu sania trasa de cai.

.Ponton la Montana Resort &Spa

Be the first to comment on "Vrei un sejur minunat? Hai la Colibita!!!"

Leave a comment

get a free newsletter

71bc5f0f78a50c9fbcc83a5e2219ff5f-us16